Siirry uusimpaan kommenttiin

Kännykän netti ei toimi. Ollut jo kuukauden toimimatta. Pn: xxx

Olin yhteydessä asiasta DNA:han kun vamma ilmeni. Sieltä ei vastattu joten otin Elisan prepaidliittymän. Se toimii. Elle DNA:n netti ala luurissa pelaamaan siirryn Elisalle.
Tauno A. Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Hei, ethän tänne keskustelupalstalle julkaise mitään henkilökohtaisia tietojasi, kuten puhelinnumeroa.

  Olethan asiakaspalveluumme 044 144 044 yhteydessä, niin pääsemme selvittämään ongelmaa.
  DNA Ida T palveluneuvoja
 • DNA liittymäni kanssa on ollut sähläyksiä usein. Yleensä kun käyn suomen rajojen ulkopuolella. Viimeksi Tallinnassa kun yritin soittaa suomeen en saanut yhteyttä. Ja suomeen palattuani netti lakkasi toimimasta. Aikaisempi Lumia puhelin laitettiin syylliseksi ongelmiin kun kävin DNA neuvonnassa. Nyt on uusi puhelin. Elisan prepaid liittymä toimii moitteettomasti kummassakin puhelimessa. Myöskin Tallinnassa.
  Tauno Ahonen
 • Hei Tauno!

  Näin julkisen tukisivuston kautta emme pääse näitä ongelmia tutkimaan tarkemmin, joten näistä kannattaa olla aina heti vian päällä ollessa yhteydessä asiakaspalvelumme vikapäivystykseen maksuttomassa numerossa 0800 300 500 joka palvelee kellon ympäri.
  DNA Ilkka palveluneuvoja
 • @DNA Ilkka
  Mitenkä sinne aspaan soitetaan , jos oma liittymä ei toimi ja muuta ei ole saatavilla????
  Veikko
 • Nämä on kyllä hankalia ongelmia ratkoa, mutta yleensä johtuvat puhelimesta, joku salakavala asetus kuin apn, dataraja, roaming esto tai verkon manuaalinen valinta vois aiheuttaa tämmöstä puhelimessa.

  Itselläni toimii ulkomaita myöten hyvin, ainut vaan joskus verkkoon yhdistämisessä kestää pitkään ja monesti puhelin yrittää väkisin etsiä dna:n verkkoa helposti puolituntia ennenkuin saattaa vaihtaa ulkomaan verkkoon. Silloin auttaa verkkoasetuksien vaihtelu tai pakottaa hetkeksi johonkin verkkoon.

  Mutta voihan siellä dna:n päässä olla estojakin. Ja ongelma poistuu eri kortilla, koska puhelin käsittelee sitä eri tavalla, vaikka nollaa laskurit.
  Sami
 • DNA ei ole pystynyt poistamaan ongelmaa. Taitaa olla viisaampi ottaa uusi liittymä toiselta operaattorilta.
  Tauno Ahonen

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.