Kännykkämainokset

Miten saa pois Galaxy S4 (Android) tulleen mainoksen joka tulee esille joka kerta kun kännykkään kirjautuu? Mainos on TUI -matkatoimiston mainos.
peku58 Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Sinulla on todennäköisesti haittaohjelma.

Se voi olla joku sovellus, jonka latasit, ja sen yksi tehtävä näyttää mainoksia.

Lataa sovelluskaupasta Avast ja skannaa puhelin viruksilta.

Tarvittaessa käy läpi sovellusvalikon ja poista kaikki epäilyttävät ohjelmat tai joita et tarvitse enää.
    Asiakas 1M
  • Minulla on käytössä F-Secure SAFE ohjelmisto mutta mainoksen saattoi tuoda Peel Remote Control ohjelma koska se päivittyi viimeksi.
    peku58