Katkeileva yhteys modeemin kautta

Meillä on asunnossamme DNA Valokuitu Plus -modeemi EX400. Käytössä on modeemin kautta sekä langaton netti iPadeille, että lan-yhteys ps4-laitteelle. Yhteys on kuitenkin pätkinyt enemmän tai vähemmän alusta alkaen. Usein spotifyn kuuntelu, elokuvien katselu tai nettipelit keskeytyvät, koska netti ottaa parin minuutin tauon.

Ongelma on modeemissa. Kun laitan lan-kaapelin kiinni suoraan seinään, playstationin netti ei pätki, mutta samalla langaton yhteys tietenkin katkeaa, eikä vaimo voi käyttää konetta tai tablettia samaan aikaan. Jos kaapeli on kiinni modeemissa, yhteys pätkii siinä missä langatonkin. Eli yhtenään.

Tämä on jo toinen laite, jota kokeilemme. Palautimme ensimmäisen Dna:n myymälään, koska asiakaspalvelija sanoi ongelman liittyvän mahdollisesti vialliseen laitteeseen.

Onko ideoita, että mikä voisi auttaa?
Jos ei, niin voiko kaupan peruutusajan jälkeen modeemin palauttaa ja saada maksetut erät takaisin? Tämä on nyt tuossa meillä muutaman kuukauden ollut kokeilussa.

Kommentit

• DNA voisi lopettaa asioiden sotkemisen, miksi tuotakin purkkia myydään "modeemina", se mikään modeemi ole, yksiporttinen "Wlan reititin" se on.

Mikä tahansa reititin käy tuon tilalle. Kannattaa valita sellainen missä on ulkoiset antennit kantaman takia.
    JJJ
  • DNA:lla on paha tapa pilata markkinoimansa laitteet omilla päivityksillään :-(
    PW
  • Hei Varjis,

Olethan ongelmasta vielä asiakaspalveluumme p. 044 144 044 niin tekninen tukemme voi tutkita ongelmaa ja konsultoida laitteen vaihdon/palautuksen osalta.
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Miksi jo vuoden päivät moitteettomasti toiminut kotimokkula, johon kiinteästi yhdistetty TV, on viime viikkoina alkanut palikoida ja pikselöidä esim. YLE-areenan katselua?. Joka toinen päivä nykyään melkein mahdotonta.
    Maija