Siirry uusimpaan kommenttiin

Katso jälkikäteen, mutta ilman tekstitystä?

Mistähän johtuu, että joskus "Katso jälkikäteen" valikon kautta katsottaessa ohjelmassa ei ole tekstitystä vaikka suorana katsottaessa samassa ohjelmassa on tekstitykset useammallakin kielellä? Esimerkkitapaus jota nyt seurailen, on discovery science kanavalla tuleva Morgan Freeman ja kosmoksen arvoitukset.

Onko tuossa joku bugi, että tekstitykset ei tallennu vai onko peräti kanava tms. taho kieltänyt tekstitykset vaikka salliikin ohjelmien jälkikatselun?
Masa

Kommentit

 • Näyttäisi olevan tuohon discovery science kanavaan liittyvä ongelma, eli havaintojeni mukaan sama ongelma kaikissa ko. kanavan ohjelmissa, ainakin mitä olen kokeillut. Kovalevylle tallentaessa näyttää olevan aika usein sellaista ongelmaa, että tekstit näkyy väärään aikaan, esim. noin 10 sekuntia liian aikaisin.
  Masa
 • Hei Masa!

  Olethan ongelmasta yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme, niin saadaan vika selvitykseen ja korjaukseen mahdollisimman pian, kiitos.

  https://www.dna.fi/yhteystiedot
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • Olen myös ollut yhteydessä dna:n vikapäivystykseen  tuosta tekstitys ongelmasta. Eivät kuulemma saaneet toistettua kyseistä vikaa heidän koneillaan.Ehdottivat vain uuden ssd levyn ostamista.Kahdella vanhalla levyllä kokeillut, en ole uutta ostanut.
  Olisi mukava kuulla Masa mitä sinulle kertovat.
  Jore
 • En ole soitellut dna:lle. Minulla on kovalevynä muistitikku, ja hubi 2. Epäilenpä että ssd levy ei ongelmaa poista kovalevytallennuksesta.

  Mutta hei, kas kummaa, selailin taas Discovery sciencen ohjelmia "katso jälkikäteen" valikon kautta, ja nythän sieltä löytyi useampikin ohjelma, joissa tekstitys toimii, esim. vaikkapa "Telescope". Lieneekö sattumaa vai ei. Jos teitte DNAlla jonkun fixin niin hieno homma!
  Masa

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.