Katso jälkikäteen-valinta

Jos ja kun haluan katsoa ohjelmia jälkikäteen (6 pvä aikarajoituksella), niin haluan aloittaa järjestyksen ´Vanhimmat ensin´. Valinta ei kuitenkaan jää muistiin vaan seuraavalla kerralla valinta on taas ´Uusimmat ensin´.  Onko mahdollista saada korjausta asiaan? Eli käyttäjä valitsee kanavakohtaisesti miten haluaa ko. valinnan toimivan.
/yoko

Kommentit

• Kiitos palautteesta ja parannusehdotuksesta.
    Otamme toiveen huomioon jatkokehityksessä, mutta tässävaiheessa ei "korjaus" aikataulua voi luvata.

DNA TV kehitystiimi
  • Kaapelitv nostaa asuntosi arvoa ruutusanomat rivi ilmoitukset oli hyvä palvelu. Voisiko joku aktiivi palstalainen tuoda ne ja tvchatit takaisin. Teitä ne uskoo myös radiokanavan jatkossa.
    RistoRetardi