Katsomo ja areena DNA tv.ssä

Toimiiko yle areena ja mtv3 katsomo DNA tv.n kautta maksutta kuten Elisa viihteessä?

Kommentit

• Hei Lennart!

Yle Areenaa ja Katsomoa voit katsella DNA TV-hubilla. Laitteesta lisää täällä. Varsinaisesti DNA TV:n kautta kyseisiä suoratoistopalveluja ei ole mahdollista katsoa.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Olen aiemminkin ollut DNA asiakas, irtisanoin palvelun koska sille esitellyt ominaisuudet eivät vastanneet totuutta.
    Eilen 26.8.20127 hankin DNA hubin, kaupassa näkyi esim. Yle Areena ja paljon muuta, eipä näy minun TV:ssä, missä vika?
    Ovatko kaikki teidän myyjänne ja yhteystyökumppaninne täysiä ääliöitä?
    Esitellään asioita jotka eivät toimi / ole asennettavissa.
    Taas samanlainen kusetus kun viimeksi.
  • Ilmeisesti DNA-Kaupassa on osattu hubi virittää toimivaksi. Mukana tuleva pikaopas ei liene riittävä. Hubi täytyy kytkeä nettiliittymään, jota nettipalvelut toimisivat.
  • Katsomo ei ole ilmainen, jos sen kaikkia ominaisuuksia halua käyttää.
  • Yhdistä hubi nettiin, mene kaukosäätimen "talo"-painikkeella kohtaan Sovellukset, sieltä Google Play kauppa ja lataa Katsomo, Yle Areena jne. Itse olen asentanut jo Netflixinkin, mutta se oli paljon monimutkaisempaa.
  • PW, kyllä Katsomo on ilmainen, vaatii vain kirjautumisen. C More ei ole ilmainen.

"MTV Katsomon sisällöt ovat siirtyneet kirjautumisen taakse. Kaikki sisällöt ovat jatkossakin ilmaisia. "
  • Katsomon ohjelmien suoratoisto dna hub laitteella ei toimi kun katsomo palvelu ei tue sitä 🙁
  • Mitä varten pitäisi tukea, kun kanavat näkyvät virittimeltä suoraan? Sen lisäksi esto on Maikkarin puolelta, jos ja kun kerran niitä ei ole vuosiin ollut enää tarjolla edes DNA TV mobiilipalvelun kautta. Mun muistaakseni ne ei näy suoratoistona mobiililaitteen Katsomo-applikaatiollakaan - ainoastaan tietokoneen kautta rekisteröityneille asiakkaille.
  • Yle areena lakkasi näkymästä dna tv hubilla. Ilmoittaa ettei verkkoyhteyttä. Mitä teen?
  • Tarkista hubin verkkoyhteys.
  • Areena ei ole toiminut enää pitkään aikaan. Hubi herjaa "Sovellus vaatii verkkoyhteyden" mutta verkkoyhteys on minulla kunnossa sillä Netflix ja Youtube ja netti toimivat ihan normaalisti.
    Korppi
  • Hei Korppi!

Kokeile aluksi tehdä laitteelle virtaresetti irrottamalla virtajohto laitteesta kokonaan hetkeksi aikaa. Kannattaa myös tarkistaa, että hubin ohjelmistopäivitys ja DNA TV:n päivitys ovat ajantasalla.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • @DNA Hanna,
    Milloin DNA suostuu myöntämään TV-hubin viat?? Tuolla "virtaresetillä" korjataan ongelma joka johtuu sittä että TV-hubi luulee olevansa irti verkosta jos verkkoyhteys on jostakin syystä vaikka hetkellisesti katkennut.
    ihmettä jo vuosi odoteltu
  • Kannattaa kokeilla laittaa kiinteä IP. DHCP ei oikein toimi kunnolla.
    Sami S
  • @Sami S,
    Eipä oo mitään  apua ehdotuksesta. Verkkotallennukset eivät näy eivätkä aplikaatiot toimi vaikka Laitteen Verkkoasetukset kertovat että Internetyhteys on yhdistetty ja sisäverkossa kiinteä osoite hupatuksella.
    Rauno
  • Olen tietenkin buuttailut aika monta kertaa, ei auta 🙁
    Korppi
  • @Rauno

Mitä arvoja laitoit hubin ip asetuksiin.
    Minulla on nämä arvot
    192.168.0.45
    255.255.255.0
    24
    192.168.0.254
    8.8.4.4
    Sami S
  • MTV Katsomo vaatii päivitystä, mutta ei onnistu: internetyhteys ei muka toimi, vaikka Areena näkyy (tosin ei pätkimättä). Virtajohdon irrotus ei auta. Mikä auttaisi?
    Leena
  • @Leena

Voisit kokeilla käynnistää modeemin uudelleen.
    Sami S
  • MTV Katsomoa ei enää ole. Se on mtv.fi. Meni sellaiseksi sekasotkuksi, että loppui sen pitäminen bookmarkeissa.
    PW.
  • Juuri avasin 2014 mallisen sansungin älytv:n, joka on jo pari vuotta valittanut et katsomo on vanhentunut, nyt sille oli julkaistu kuitenkin tuo mtv.fi sovellus joka näytää toimivan. On vaan niin hidas käyttää että mieluummin chromecastilla käytän. Tai oikeestaan en käytä, jos cmoressa on ilman mainoksia sama ohjelma.

Hubillakohan Leena tuota koittaa päivittää?
    JJJN
  • Kiitos ystävällisistä vastauksista! Tähän uuteen MTV.fi:hinkään en pääse. Ei muka ole internetyhteyttä, vaikka Areena, YouTube ym. näkyvät. Mobiililaitteella ei ongelmaa, mutta tämä toivoton hubi 😟, ei siis hupia!
    Leena
  • Tarkennan vielä: Google Play -kaupan kautta löytyy tämä uusi ilmaissovellus MTV Suomi, mutta tulee aina ilmoitus: "Yhteyttä ei voi muodostaa. Tarkista internetyhteys ja yritä uudelleen." On käynnistetty modeemi uudelleen ja irrotettu virtajohdon. Ei auta 😟 YLE Areena kyllä näkyy.
    Leena
  • Kokeilin omalla hyvilläni ja hyvin toimii Mtv applikaatio. On näköjään tullut jakeluun 12.11.2018

Sami S
  • Haloo, DNA:n asiantuntijat! Ettekö tosiaan osaisi/ehtisi auttaa em. ongelmassani! Boottausta on kokeiltu moneen kertaan ja modeemi resetoitu, mutta ei ole auttanut. Päivitykset ovat ajan tasalla. MTV.fi-sovellus ei vain löydä internetyhteyttä, vaikka Yle Areena, YouTube ym. toimivat. Google Playn kautta olen yrittänyt sovelluksen ladata. Myös sen lopetus pakotettiin ja käynnistettiin uudelleen, tuloksetta. Aiemmin  MTV Katsomo toimi ihan kunnolla. TV (Finlux) on vuoden vanha, jos sillä nyt mitään merkitystä asiassa on. Otanko nyt hubin kainaloon ja tuon liikkeeseen, vai mitä teen? Kertokaa, kiitos!
    Leena
  • Mitä jos poistat Mtv apin pois hubista ja senjälkeen laitat sen uudelleen.
    Sami S
  • Kiitos vastauksesta! Olen poistanut MTV-apin, mutta kun yritän ladata sen uudelleen Google Playsta, lataus ei onnistu, vaan saan ilmoituksen: "Yhteyttä ei voi muodostaa. Tarkista internetyhteys ja yritä uudelleen."
    Leena
  • Kannattaa @Leena se virtakaapeli TV-hupatuksesta käyttää irti. Se jopa saattaa ongelmia korjata. Kaapelisulkeiset kannattaa ihan joka päivä kerrata, toimii hetken verran tämä outo laite.
    A-P
  • Kiitos neuvosta, on kiskottu johtoa irti monta kertaa, mutta ei vaan korjaannu 😟
    Leena
  • Täällä sanoo:
    "mtv on pysähtynyt."
    Imatran Inkeri
  • Sami S
  • Kannattaa varmaan hakea uusi virtalähde. Niitä on DNA-myymälöissä.
    Virtalähteen/Virtakaapelin ongelmat ilmenevät monintavoin. Suosittelen kokeilemista. Eli viallinen kaaplei mukaan ja vaihtamaan uusi tilalle.
    A-P
  • Onko langattomasti vai ethernetillä kiinni. Jos langattomasti, niin kannattaa kokeilla laittaa johto väliin.
    Sami S
  • Kiitos taas vaivannäöstä kommentoijille! On langattomasti yhdistetty. Tuntuu mutkikkaalta.  Täytyy ihmetellä lisää huomenna.
    Leena
  • Tuhannet KIITOKSET @Sami S, olet nero! Noudatin antamasi linkin neuvojen kohtaa 2, ja sehän toimi! Nyt näkyy taas MTV.fi ja valtakunnassa kaikki hyvin 😉
    Leena
  • DNA voisi tosiaan lisätä ainaiseen poista ja asennasovellus uudestaan neuvoon, että tyhjennä tiedot/välimuisti sovelluksesta. Uudelleen asennus kun ei tätä tee ja aiheuttaa joskus heidän omaan mobiili DNA TV-sovellukseenkin Androidilla ongelmia.
    JJJN