Käykö vanha muistikortti uuteen puhelimeen?

Olen aikeissa korvata nykyisen Honor 7 Liten uudella Nokia 7 Plussalla. Vanhassa puhelimessani on 32 mb muistikortti. Voiko sen sellaisenaan siirtää uuteen puhelimeen?
Siirretäänkö sim-kortti uuteen puhelimeen myymälässänne, hinta?
Olavi Huhtaniitty Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei, kun kyse on microSD -muistikortista, niin se menee kaikkiin laitteisiin joissa on microSD -muistikorttipaikka, joten ongelmaa ei pitäisi ilmetä. Muistikortin ja SIM-kortin asennus uuteen laitteeseen ei ole iso homma, puhelinten mukana tulee käyttöopas jossa on usein kuvallinen ohje missä laitteessa on korteille paikat ja miten päin ne laitteeseen asennetaan. DNA Kauppa tarjoaa myös asennuspalveluita, näiden hintaa tulisi tiedustella suoraan DNA Kaupasta. :-)