Käynnistäminen kaukosäätimestä ei toimi.

DNA TV HUBI.
Vika ollut uudesta saakka ( pari kk ).
Pari kertaa olen ollut yhteydessä tukeen. Ehdottivat että laitteen voi vaihtaa uuteen, jos ei ala toimimaan. Myymälässä ei annettu uutta laitetta, eikä laitetta otettu huoltoon. Myymälässä maksukanat muka liitettiin Hubi-boxiin, ei auttanut.
1. Jos illalla sammuttaa kaukosäätimesta, ja aamulla käynnistää -, niin tallennetut elokuvat eivät näy, eikä myöskään maksukanavat.
Miten ihmeessä nämä liittyvät toisiinsa ?
2. Kaukosäädin sammutus ja käynnistin toimii jos sammutus aika on pieni.
Jos väliä on muutama tunti niin ei toimi. Boksi kylmennyt ?
3. Boxi toimii, kun sammutus ja käynnistäminen tapahtuu aina verkkojohdon irrottamisella ja kytkemisellä laitteen takaa tai seinästä.
Tällöin boxin ohjelma alkaa aina alusta. Tallennettu kanavien järjestys pysyy.
Onko tämä vika kaikissa laitteissa, vai pelkästään minun.
4. Reset nappulaa ei kannata käyttää tähän tarkoitukseen koska se poistaa tv-kanavien tallennetun oman järjestyksen.
5. Maksukanavien ohjelmia ei voi tallentaa. Yritetäänkö tällä markkinoida erillistä kovalevy tallenninta.

Kommentit

• Hei Vesa!

Jääkö tv ruutu kanavien osalta kenties mustaksi kun tämä vika ilmenee? Ongelmaa ilmenee vain tietyillä televisiomalleilla ja näitä on saatu jo useampia korjattua hubin ohjelmistopäivityksillä. Mistä mallista on siis kyse?

Kohta 5 on DNA TV:ssä aina ollut ominaisuus, maksukanavia ei ole mahdollista verkkotallentaa, kovalevytallennus onnistuu kuten digibokseillakin.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Hei Vesa!
    Jääkö tv ruutu kanavien osalta kenties mustaksi kun tämä vika ilmenee? Ongelmaa ilmenee vain tietyillä televisiomalleilla ja näitä on saatu jo useampia korjattua hubin ohjelmistopäivityksillä. Mistä mallista on siis kyse?

Vastaus:
    Maksukanavien osalta TV-ruutu jää kokonaan mustaksi.
    Kanavaluettelossa kaikki kyllä näkyy.
    Verkkotallenteissa ei näy mitään tallenteita.
    Äsken Hubi oli sammutettuna kaukosäätimesta muutaman tunnin ja nyt taas toimii.
    Joskus toimii joskus ei.
    Televisio on Sony KDL 40W5500.

• Hubi käynnistyy uudelleen yön aikana kun se on ollut standby tilassa, joten onko ongelma ollut vain päivän aikana kun laite on ollut pitkään standby tilassa, vai myös ensimmäistä kertaa käynnistettäessä yön jälkeen?

Ongelma on pitkälti standby tilassa ja osan televisioiden kanssa joten yksi mahdollinen ratkaisu olisi pitää laitteita katkaisijalla varustetussa jatkojohdossa, mutta toki työskentelemme myös pohjimmaisen vian korjauksen kanssa
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Hubi käynnistyy uudelleen yön aikana kun se on ollut standby tilassa, joten onko ongelma ollut vain päivän aikana kun laite on ollut pitkään standby tilassa, vai myös ensimmäistä kertaa käynnistettäessä yön jälkeen?

Vastaus:
    Kuten alussa kirjoitin:
    1. Jos illalla sammuttaa kaukosäätimesta (standby), ja aamulla käynnistää(standby)-, niin tallennetut elokuvat eivät näy, eikä myöskään maksukanavat.

Vika esiintyy siis aamulla ja myöskin päivällä milloin sattuu.

Ohjelmavika esiintyy siis kaikissa teidän HUBI laitteissa, eikä vaihtaminen korjaa tilannetta. Täytynee sitten sammuttaa ja käynnistää ottamalla pistoke irti laitteen takaa, tai katkaisijalla oleva jatkojohto kuten ehdotit.

Laittakaa siihen koneen päälle katkaisia, niin laite toimii kaikilla ( heh heh ).

• Jos sinulla on Android M versio hubista, niin areenan kautta käynti voi herättää dnatv puolen tai sitten virtaresetti. Vika kuulostaa mustan ruudun ongelmasta ja sitä on korjattu alusta asti. Todella ärsyttävä vika. Itselläni on kaukosäädettävä pistorasia, niin resetointi on helpompaa.
  • Tarvis olla ihan vakiovarusteena Hubin ohessa kauko-ohjattava pistorasia, ihan hubin kaukosäätimellä toimiva. Helpottais kovastikin tämä epäonnistuneen laitteen käyttöä.