Käytettävissä olevat verkot

Talolaajakaista. Aiemmin oli kaapelimodeemi, sittemmin valokuitu. Nopeutta ja hintoja on nostettu vuosien mittaan. Minulla on alusta asti ollut DNA-WLAN-2G-..... Samalla salasanalla on myös vastaava 5G. Pitäisikö minun siirtyä 2G:stä 5G:een? En ole huomannut tuota kysyä, eikä mitään ohjeita ole tullut asian suhteen.

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.