Käytettävissä olevat verkot

Talolaajakaista. Aiemmin oli kaapelimodeemi, sittemmin valokuitu. Nopeutta ja hintoja on nostettu vuosien mittaan. Minulla on alusta asti ollut DNA-WLAN-2G-..... Samalla salasanalla on myös vastaava 5G. Pitäisikö minun siirtyä 2G:stä 5G:een? En ole huomannut tuota kysyä, eikä mitään ohjeita ole tullut asian suhteen.
Tyhmä kysymys Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.