käytetyn dna tv-hub

hei.mitten pystyy resetoimaan  käytetyn tv-hub kun ostin sellaisen.myin sen eteenpäin  ja uusi omistaja ei saa sitä käyttöön kun siellä on vielä vanhan omistajan tiedot
niko Heinonen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Ei se ostaja sitä saa käyttöön ennenkuin tekee sopimuksen "DNA TV hubille" ja se sopimus sisältää aina hubin, joten käytetyllä ei ole tuossa tapauksessa mitään arvoa 😀

Android TV laitteena voi käyttää, mutta DNA TV ei siis toimi, eikä myöskään virittimet sen takia...
    JJJ
  • Periaatteessa jos asentaa siihen Elisaviihteen saa tallennukset käyttöön ilmaiskanavilta . Sitten vielä Cmore , Ruutu , Viaplay ja Dplay palveluista suoratoistokanavat niin laite on jo ihan hyvä . Tosin vähän kallis systeemi 😃
    Saapas 2.0
  • Linkissä on enemmän tai vähemmän selkeesti käsitelty käytettyä hubia , itse hairahduin jokunen aika sitten sellasen myös hankkimaan .

https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/dna-tv-hubi-kaytettyna-gry9/
    Saapas 2.0