käytetyn dna tv-hub

hei.mitten pystyy resetoimaan  käytetyn tv-hub kun ostin sellaisen.myin sen eteenpäin  ja uusi omistaja ei saa sitä käyttöön kun siellä on vielä vanhan omistajan tiedot
niko Heinonen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Ei se ostaja sitä saa käyttöön ennenkuin tekee sopimuksen "DNA TV hubille" ja se sopimus sisältää aina hubin, joten käytetyllä ei ole tuossa tapauksessa mitään arvoa 😀

Android TV laitteena voi käyttää, mutta DNA TV ei siis toimi, eikä myöskään virittimet sen takia...
    JJJ
  • Periaatteessa jos asentaa siihen Elisaviihteen saa tallennukset käyttöön ilmaiskanavilta . Sitten vielä Cmore , Ruutu , Viaplay ja Dplay palveluista suoratoistokanavat niin laite on jo ihan hyvä . Tosin vähän kallis systeemi 😃
    Saapas 2.0
  • Linkissä on enemmän tai vähemmän selkeesti käsitelty käytettyä hubia , itse hairahduin jokunen aika sitten sellasen myös hankkimaan .

https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/dna-tv-hubi-kaytettyna-gry9/
    Saapas 2.0
  • Hankin minäkin purkin ilman sopimusta. Harmi kun ei virittimet toimi. Tuo purkki on vaikuttanut ihan kelvolliselta Android TV:ltä mitä oon viikon pyöritellut. Elisa viihde, Areena, Netflix, Viaplay lähinnä käytössä.  Kake on hyvä. Lisäksi langattomat wifi-kuulokkeet toimii hienosti ja napista saa pausen ym. Myös cast on pelittänyt mitä lähinnä musaa siirtänen ja jotain Netflix kokeilin kanssa (ainoa miinus ettei puhelimen iLuuri 8 volume toimi).

Jos jollain olis DNA tunnukset ja vois littää mun laitteen pääsisin käyttää myös digibokseja, johon ei pääse ilman. Teknisestä tuesta kerrottiin et jos on sopimus voi liittää toisen laitteen, mutta ei pääse sopimuslaitteen tallennuksiin ym käsiksi .Tuo nyt eniten harmittaa muo kun tarvisin DVB-T2 viritintä ekä viitsis toista boksia sen takia hankkia.
    Ilan
  • Ei sitä voi liittää mihinkään olemassa oleviin tunnuksiin, muuten kuin tekemällä 24kk sopimus hubista, joka siis sisältää myös laitteen. Tämäkin on käsittämättömän sekavaa touhua. Tuotekehitysjohtaja tuolla toisessa ketjussa kyseli että helpottaisiko jos tiliin voisi liittää kaksi hubia, niin helpottaisi, mutta se ei ole mahdollista tällähetkellä, vaan kaikilla pitää olla oma sopimus.
    JJJ
  • Soitin viime viikolla tekniseen tukee/häiriö puolella ja kyll kertoi et voi toisen laitteet liittää tunnisteella. Nämä eivät kyllä sitten toimi samoissa palveluissa. Kokeilkaa vaan joku pitääkö paikkaansa sillähän se selviää.
    Ilan
  • Mitä se liittäminen sitten käytönnössä on en oikein saanut selvää?, jos tallenteet ei esim. toimi molemmissa, vai mitähän ne nyt on taas selittänyt. Tai selittää ne mitä sattuu riippuu ihan kuka luuriin vastaa, mutta jos hubin päällikkö sanoo ettei onnistu, niin miten ne voi siellä tehdä jotain, mikä ei ole mahdollista.

Tätäkin on kymmeniä kertoja kysytty ja aina tulee jollekkin tuo vastaukseksi että onnistuu. Ja täällä ei kukaan ole DNA:lta kertonut että se olisi mahdollista. Vai tarkoitetaanko tässäkin että voivat liittää käytetyn hubin tilille tuolla 10€/kk, joka varmasti sopii, kun sillä saa laitteekin ilman että on sitä käytettyä hubia olemassa.

Ei tuota liittämistä voi kokeillakkaan ,ellei hanki sitä käytettyä hubia ensiksi ja sitten kokeilee, jos joku sen tilille yhdistäsi (mutta millä hinnalla on se kysymys.)
    JJJ
  • Voihan sen aina sitten irrrottaa eihän tuo nyt maksa mitään kokeilla. Kuulemme omat tallennuskanavat on. Toki voi joku antaa väärää tietoa myös. Ilman lisähintaa lupas.
    Ilan
  • Käytetyllä TV-hubilla ei ole mitään arvoa. Ei niitä edes pitäisi olla kierrossa, saati että joku on niistä vailla rahaa. Teknisestikin laite on vähintäänkin kehno.
    A-P
  • 20 € on halvin hinta millä oon nähnyt myynnissä , itse en ottais edes ilmasiks käyttöön .
    Saapas 2.0
  • Näistä voi olla hyvin eri mieltä ja onhan ehkä laitteissakin pieniä eroja kun toiset toimineet huonosti. Mulla siis toimii ihan hyvin Android TV:nä dummy TV:ssä. Käytän myyös PS4 usein ja nyt myös kohta Apple TV:tä. Hyvin vähän ongelmia ollut. Kakesta tykkään ja suhta nopea ollut. Amazon video primea ei saa, mikä hieman harmittaa, mutta PS4:lla sekin hoituu

Tallentana digiboksina ja tuo DNA TV:nä todennäköisesti vaan huonosti toteutettu. Olihan Elisa viihdekin ekoina vuosina aika heikko ja sitten saatiin kunnon laitteet Sagen 7700 oli jo ihan kelvollinen LAN:lla (wifissä ongelmia). Käsittääkseni 7800 vielä paempi ja 7900 4k laite varmaan väännetään softaa pidempään toimivaksi.

Kokemusta on monenlaisista laitteista. Oon käyttänyt erilaisia mediatoistimia ja digibokseja vuosikausia. Kyllä tämä laite yllättävän hyvä on peruskäytössä suoratoistot ja monipuolinen Android alusta. Uskon kyllä, ettei lunasta alkuperäisessä laajemmassa TV-tarkoituksessa kyllä asiaansa. Siihen Elisa viihde lienee markkinoiden paras ratkaisu. 6,90 €/kk kuitenkin tällä Hubilla Elisa viihde käytösä toimi kivasti, joskis noiden Tv-virittimien blokkaus aivan älytöntä kiusantekoa. Elisa viihteen bokseissa on aina voinut vastaanottaa Tv-kanaviaa kuka nyt niitä livenä haluaa vielä katsoa. Itse monesti katon jopa Areenasta ajansiirrolla kun kuva parempi kuin DVB-T:llä. Digilähetyksien tarina onkin sitten aivan toinen älyttömyyden huippu aivan oma lukunsa, että 2020 saa antennista kuraa + Ylet priimana.

Ilan