Siirry uusimpaan kommenttiin

Käyttääkö DNA ensin saldoa vai rajatonta pakettia?

Jos minulla on saldoa ladattu ja sitten myöhemmin ostan rajattoman paketin (rajaton puhelu/tekstaus) niin jos sitten teen soiton niin käyttääkö DNA tuota ladattua saldoa vai rajatonta pakettia? Ja säilyykö ladattu saldoni jos ostan rajattoman paketin? Eli käyttääkö DNA aina ensin rajatonta pakettia ensin jos sellainen on ja vasta sen jälkeen ladattua saldoa? Kiitos

Kommentit

 • Hei Juha!

  Mikäli liittymällä on paketti ladattuna niin silloin sitä käytetään ensisijaisesti. Ladattu saldo säilyy kyllä liittymällä normaalisti, vaikka olisikin paketti käytössä.
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Ok. Joo kuulostaa loogiselta :). Muistan lukeneeni siitä mutten löytänyt sitä sivua.
 • Hei!
  Mihin sitten katosi minulta n.20€ mikäli saldon tulisi olla vasta toissijainen maksutapa??

  Latasin Super Preoaidiin samaan aikaan 30 vrk paketin 24 + saldoa 25€ voidakseni soittaa myös erikseen laskutettaviin numeroihin.

  Nyt sain muistutusviestin, että paketti loppuu 3vrk päästä ja menin katsomaan liittymän tietoja ostaakseni uuden paketin.

  Saldoa on erittelyn (joka muuten on aivan onneton ja turha, surkeampi kuin kellään toisella operaattorilla, joista mulla kokemusta) mukaan saldoa on kulunut tammikuun aikana 3,99€ - MUTTA liittymän saldo on silti ALLE 2,5€ ?!?!

  Miten tämä on mahdollista? Jos olen puhunut erillisveloitettavia puheluja reilu 1€ edestä ja tehnyt yhden kertaostoksen Google Play -kaupassa 2,99€ niin mihin ok kadonneet loput rahat????

  En voi käsittää tilannetta ensinkään. Eikä tämä ole ensimmäinen kerta, edellisellä kerralla ajattelin vain itse olevani idiootti ja ymmärrystä vailla, mutta en edelleenkään löydä tästä logiikkaa?!

  En ladannut uutta pakettia enkä tiedä miksi lataisinkaan, ärsyttää niin, että taitaa olla edessä operaattorin vaihto ihan kokonaan - eihän se nyt näin voi mennä?!?! 

  Toivon asiakaspalvelusta yhteydenottoa ihan henkilökohtaisesti - 


  Mo
 • Hei Mo!

  Ikävä kuulla, että veloitusten kanssa on ollut epäselvyyksiä! Selvitämme kyllä mielellään tarkemmin näitä veloituksia joka onnistuu asiakaspalvelumme kautta. Tavoitat meidät puhelimitse numerossa 044 144 044.
  DNA Ilkka palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.