Käyttäjä ei saa ulkomailta lähetettyjä tekstiviestejä

Hei,

Mistä voi johtua, että DNA-liittymän käyttäjä ei saa ulkomailta lähetettyjä tekstiviestejä? Aiemmin tämä on onnistunut. Onko vika puhelimen asetuksissa?

Niina Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei! Eli ulkomailta lähetetyt viestit eivät tule perille Suomessa olevaan DNA -liittymään? Onko viestin lähettäjän liittymä suomalainen vai ulkomaalainen? Ensisijaisesti asiaa tulisi selvittää viestin lähettäjän puolelta, hänen kannattaa olla operaattorinsa asiakaspalveluun yhteydessä.