Käyttäjätunnuksen luominen ...

Olen luomassa käyttäjätunnusta DNA:n itsepalvelukanavaan ja muihin sähköisiin palveluihin.Olen yrittänyt aktivoida tunnukseni lähettämäänne linkkiä klikkaamalla.
Ei onnistu ! Miten toimin ? Kiitos vastauksesta etukäteen.

Kommentit

  • Hei Juhani!

    Saatko mahdollisesti jonkun virheilmoituksen? Mikäli linkki ei toimi klikkaamalla niin kannattaa kokeilla toisella selaimella ja kopioida se suoraan osoiteriville.
    DNA Ilkka palveluneuvoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.