Käyttäjätunnuksen vaihtaminen

olen vaihtanut työnantajaa - samalla s-postini on vaihtunut.
Miten saan vaihdettua käyttöjätunnuksena toimivan s-postioositteen ?
Näytä paras vastaus

Kommentit

• Hei Riitta!

Jos tarkoitat DNA Minun palveluni -sivustolla käyttämääsi DNA Tunnusta, tämän vaihtaminen onnistuu sisäänkirjautumisen jälkeen suoraan etusivulta kohdasta "Vaihda DNA tunnus ja salasana"
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • .. jos en muista vanhaa salasanaani ?..

• Hei Riitta!

Jos sinulla on edelleen pääsy vanhaan sähköpostiosoitteeseesi, saat nollattua salasanan kirjautumissivun Olen unohtanut salasanani -linkkiä klikkaamalla.

Mikäli et saa nollattua salasanaasi, onnistuu sähköpostiosoitteen vaihtaminen soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 044 144 044.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Sähköpostiosoite on muuttunut. Kuinka voin ottaa käyttöön uuden DNA-tunnuksen
  • Jos muistat edelleen salasanasi, voit kirjautua sillä ja vanhalla sähköpostillasi DNA Minun palveluni -sivustolle ja vaihtaa sähköpostin kirjautumisen jälkeen
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Hei, en löydä kohtaa "vaihda DNA tunnus ja salasana", ainoastaan salasana-kohdan?
    Sofia
  • Hei Sofia!

Nykyään Minun palveluni käyttäjätunnuksen (sähköpostiosoitteen) vaihto onnistuu siis seuraavasti: Valitse Omat tiedot -> Heti sivun alussa on "Voit vaihtaa DNA Tunnuksena käyttämäsi sähköpostiosoitteen täällä" -> Valitse käyttäjätunnus riviltä muokkaa -> Kirjoita kenttään sähköpostiosoite jonka haluat vaihtaa uudeksi käyttäjätunnuksesi -> Talleta.