käyttömaksu

laskuuni oli ilmestynyt 30 euron käyttömaksu, aikaisemmissa laskuissa se on 0euroa. mikä tämä muka on?

Kommentit

• Hei Päivi,

Käyttömaksut voivat olla esim. puhepaketin yli menneitä puheluita.

Olisitko asiakaspalveluumme 044 144 044 yhteydessä, mikäli tarvitset apua laskun tulkinnassa, kiitos. Voit myös lähettää viestin Oma DNA -sovelluksen kautta. Sovelluksen löydät puhelimesi sovelluskaupasta.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • ja mitähän tämä hupi maksaa vai olisiko ilmaista. jonot aina pitkät, eikä edes noin odotusaikaa sanota.....

päivi
  • Normaalisti läpi pääsee ihan muutamassa minuutissa. Soittaminen ja jonottaminen maksaa normaalin puhelun verran. Jos käytössäsi on puhepaketillinen liittymä, menee soitto puhepaketin piikkiin.