Käyttömaksu

Mikä on käyttömaksu 4G rajattoman kk maksun lisäksi

Kommentit

 • Hei Pake!

  Käyttömaksu veloitetaan kaikesta sellaisesta liittymän käytöstä, joka ei sisälly liittymän kiinteään kuukausimaksuun. Näitä voivat olla esimerkiksi ulkomaan puhelut, palveluviestit tai soitot yritysnumeroihin.

  Oman liittymäsi hinnaston löydät täältä ja siitä voit tarkistaa, mikä kaikki kuuluu liittymän kuukausimaksuun ja mistä veloitetaan erikseen. Roaming-käytön ja Suomesta ulkomaille soitettujen puheluiden hinnat voit tarkistaa täältä. Yritys- ja palvelunumeroiden hintatiedot saat kultakin palveluntarjoajalta erikseen.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Eli otetaan sekä käyttömaksu että puhelun hinta samasta puhelusta. Vai kuinka.?
  Ovatko esim Ruotsiin lähetetyt viestien laskutus ajan tasalla vai ovatko kuukauden ”myöhässä”?
  Helu
 • Hei Helu! Liittymän käyttö laskutetaan jälkikäteen, joten myös ulkomailla tehty käyttö ehtii kyseisen kuukauden laskuun.

  Idan laittamassa linkissä on maakohtainen haku puheluiden hinnoille. Suomesta EU/ETA-maihin soitettavien puheluiden hintaan ei lisätä matkapuhelinmaksua (mpm) eikä paikallisverkkomaksua (pvm).
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Ok. Mutta laitetaankos käyttömaksu myös tekstiviesteihin koska puheluita ei minulla ole ollut esim. syyskuussa Eu-maihin mutta kuitenkin laskussani on.
  Helu
 • Kyllä, käyttömaksuun kuuluvat myös esim. palveluviestit tai maksullinen ulkomaankäyttö. Jos laskun kanssa on jotain epäselvää niin olethan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme, että pääsemme selvittämään tilannetta tarkemmin, kiitos.

  https://www.dna.fi/yhteystiedot
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Olen pyytänyt salasanaani koska olen unohtanut sen ja saan viestin Dna:lta että se on lähetetty sähköpostiini mutta ei vain ole tullut. Mistä johtuu ?
  Helu
 • Tarkoitatko nyt siis Minun palveluni salasanaa? Olethan tarkistanut ettei viesti ole mennyt roskapostikansioon?
  DNA Hanna palveluneuvoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.