Käyttöpalvelunne numero

Olen tänään soittanut kuusi kertaa käyttöpaveluunne. Puhelu yhdistyy numeroon ja katkeaa välittömästi. Haluaisin saada tietooni prepaid liittymäni saldon ja voimassaolon. Miten voin saada yhteyden käyttöpalveluunne?

Kommentit

• Hei! Olethan näppäillyt käyttöpalvelun numeron oikein, eli 0800 412 582? Saldon voit tarkistaa myös lähettämällä viestin SALDO numeroon 14000.

Homma hoituu myös menemällä puhelimen nettiselaimella mobiilisivulle  m.prepaid.dna.fi. Vielä helpompaa on ladata puhelimeesi DNA Prepaid -mobiilisovellus (iOS, Android, WP), jonka kautta sivuston käyttö on kaikkein yksinkertaisinta ja saat lisäetuja käyttöösi. Mobiilisivustolla voit:

• tarkistaa liittymäsi puhelinnumeron, saldon, liittymätyypin ja voimassaoloajan
    • ostaa datapaketteja (pl. Rajaton Prepaid)
    • kytkeä turvaominaisuuden
    • tarkastella veloitushistoriaa
    • ladata lataussetelin
    • vaihtaa liittymäsi kielen
    Mobiilisivuston käyttö on maksutonta. Liittymäsi saldo ei kulu, vaikka puhelimesi siirtää dataa ladatakseen m.prepaid.dna.fi -sivun.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Kiitos vatauksestanne. Olen käyttänyt oikeaa numeroa. Miten puhelu voisi yhdistyä jos käyttämäni numero on väärä? Kyseenä olevan Prepaid liittymän sim-kortti ei ole puhelimessani eikä se edes sovi nykyiseen puhelimeeni. Ko. sim-kortti laiteessa, jolla ohjaan kesäasuntoni lämmitystä. Kysyisin edelleen miten saan puhelimellani yhteyden käyttöpalveluunne. Voiko sinne olla yhteydessä viestillä?
  • Millä laitteella siis nyt olet soittamassa Käyttöpalveluun? Käyttöpalveluun tulee soittaa sillä laitteella, jossa kyseinen prepaid -liittymän sim-kortti on kiinni.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Olen todellakin yrittänyt soittaa käyttöpalveluunne nykyisellä puhelimellani, jossa ei ole ko. prepaid liittymä. Voinko mitenkään saada prepaid liittymän saldotietoa ja voimassaolo aikaa ilman liittymän sim-korttia.
  • Valitettavasti saldoa ei ole mahdollista tarkistaa ilman liittymän sim-korttia.

Jos liittymä on rekisteröity, saldotiedot näkee myös Minun Palvelussa.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Voiko prepaid liittymän rekisteröidä ilman liittymän sim-korttia?
  • Ilman sim-korttia onnistuu, mutta liittymän PUK-koodin tarvitset. Tuo löytyy liittymän alkuperäispakkauksesta sim-korttiaihiosta (josta itse sim-kortti on irrotettu)

Rekisteröinti onnistuu osoitteessa https://www.dna.fi/prepaid-liittymat#rekisteroi
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • miten pystyn poistamaan turva numeron dna prepaid ?
  • miksi kun yritän poistaa turvanumeron niin ei sallittu ?
  • Hei Jaana!

Turvanumerot tulee itse asettaa tai muuttaa Käyttöpalvelun p.0800 412 582 tai m.prepaid.dna.fi mobiilisivuston kautta, nettisivua tarvitsee käyttää puhelimen omalla mobiilidatalla.

DNA Turvan muutoksia saa tehdä 2 kuukaudessa: Yksi muutos on numeron lisäys tai numeron poisto. Mikäli siis haluat vaihtaa yhden turvanumeron, tarvitaan tähän kaksi muutosta.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Onko numeronsiirto prepaidistä liittymään mahdollista???
  • Moi! Tarkoitatko soitonsiirtoa? Soitonsiirron voi asettaa puhelimen asetuksista, eli onnistuu kyllä.  Rajoituksena ainoastaan, että välillinen soitonsiirto (ei tavoiteta, ei vastaa, varattu) ei ole tuettu Prepaid-liittymän ollessa ulkomailla.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Siis tarkoitan sitä että kun mulla on nyt prepaid ja haluaisin vaihtaa liittymään niin onko mahdollista että mun puhelinnumero olisi sama??
  • Jos kyseinen prepaid-liittymä on rekisteröity eikä laskutusliittymän myymiselle ole mitään estettä niin numeronsiirto on mahdollista. Prepaid-liittymän rekisteröinti onnistuu tarvittaessa täällä.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • miten voin tehdä saldokyselyn dna:n normi liittymällä tai siis tuollasella mikä on 18.90e/kk rajattomasti puheluita ja viestei ja rajaton 4g, mutta olen joutunut soittamaan joihinkin numeroihin jotka eivät kuulu noihin ilmaisiin puheluihin, niin haluaisin tarkistaa, että onko sinne tullut jotain ylimäärästä ja onko se ilmaista? siis saldokysely?
  • Hei Antti!

Laskutusliittymän saldotiedon näet Minun palvelustani maksutta.