Hubin kellonaika

hubin kellon aika kaksi tuntia jäljessä. on buutattu ja päivitetty.

Kommentit

• Tarkista onko aikavyöhyke kohillaan.

[DNA TV ASETUKSET] -> [Laitteen tiedot] -> [Laiteasetukset]
    [Päivämäärä ja aika]

Aikavyöhyke pitäisi olla:
    GMT+02:00 Itä-Euroopan normaaliaika

Jos on jotakin muuta, käy valitsemalta listalta kohilleen.

Aseta myös käyttämään verkon määrittämää aikaa.
  • Dna tv hubi jumissa.
    tulee teksti, jossa pyydetään tarkistamaan päivämäärä ja kellonaika sekä siirtymään asetuksiin.
    Ei pääse asetuksiin eikä mihinkään muuallekaan. Ei edes sammuttamaan hubia.

juhani Mäntylä
    Juhani Mäntylä
  • Ongelma ratkesi asiakaspalvelun kautta. Paristojen vaihto. 😀
    Juhani Mäntylä
  • Moi! Mikähän paristo piti vaihtaa? Sama ongelma kun virrat katkeaa, niin kellon asetukset katoaa. Asiakaspalvelun mukaan hubissa ei ole paristoa, kun kyselin.
    Ville R
  • Kaukosäätimen paristot.
    Juhani Mäntylä
  • Hubin kellonaika 2 h jäljessä.
    Ylempänä ohje:
    ”[DNA TV ASETUKSET] -> [Laitteen tiedot] -> [Laiteasetukset]
    [Päivämäärä ja aika]”

… mutta asetuksissa ei ole vaihtoehtoa [Laitteen tiedot]…vain [Valikkokieli], [Palvelun tiedot], [Lapsilukko], [Vaihda lapsilukon PIN-koodi] ja [Käynnistä sovellus uudelleen].
    Timppa
  • Aikavyöhykkeen saa asetettua Androidin päävalikosta: Asetukset -> Päivämäärä ja aika
    Jack
  • Minullakin modeemin kello on 2 h jäljessä. Aikaan sen saisi resetoimalla modeemin, mutta eipä tuolla kellolla ole mitään virkaa.