Siirry uusimpaan kommenttiin

Kiinteä laajakaista kotiin sekä 4G puhelimeen

Tarvitsisin toistaiseksi voimassaolevan kiinteän laajakaistan osoitteeseen xxxxx, Helsinki. Haluan myös 4G-yhteyden puhelimeeni. En soita paljon puheluita, mutta tarvitsen nopeutta ja käytän paljon dataa. Mitä ehdotatte?
Alexander Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Toista operaattoria! DNA:n liittymissä on 24 kik:n sitoutumisaika - myös vanhoille tilaajille.
  PW
 • prepaid ja dna hubi liittymällä,
  Tuomas Raatikainen
 • Kiitos vastauksista. En ymmärtänyt, että kaiken teknisesti tökkivän "turvallisuus"säädön jälkeen nuo DNA-perkeleet laittavat nimeni ja osoitteeni koko internetin luettaviksi tähän "tukifoorumiin". Sähkopostitsehan niiltä on mahdotonta saada palvelua edes rahaa tyrkyttämällä. Pitäkööt "pisneksensä". Ehkä joku voisi neuvoa, mistä kannattaa lukea, jos haluaa yrittää ryhtyä omaksi/itsenäiseksi operaattoriksi? Jonkinverran teknistä tietotaitoa minulta löytyy. Isot monopolejaan ylläpitävät lafkat ottavat aikalailla päähän. Perimmäinen ongelma löytynee taas USA:sta.
  Alexander
 • Tämä on yleinen keskusteluryhmä nimestään huolimatta.
  "Sisältääkö tämä henkilökohtaista tietoa? Huomioithan, että tämä on julkinen foorumi ja että viestisi näkyy muillekin käyttäjille.xSelvä, ymmärrän! "
  Jos hubin ottaa liittymällä, joutuu sitoutumaan 24 kk:ksi.
  Sähköpostitse voit kysyä osoitteesta palvelu@dna.fi . Vastausajat ovat pitkiä - useampia päiviä.
  PW
 • Muistaakseni Elisa mainostaa, että heidän puhelinliittymissään ei ole sitoutumisaikaa. Heidän kiinteistä liittymistään en tiedä.
  PW
 • "Toista operaattoria! DNA:n liittymissä on 24 kik:n sitoutumisaika - myös vanhoille tilaajille. "

  Ei pidä paikkaansa nykyisin, kaikki puhelinliittymät saa ilman määräaikaisuutta, niin lukee Dnan sivuilla.

  "Muistaakseni Elisa mainostaa, että heidän puhelinliittymissään ei ole sitoutumisaikaa. Heidän kiinteistä liittymistään en tiedä. "

  Pätee myös Elisan kiinteisiin liittymiin, poislukien Elisa Viihde laajakaistalla jossa on se määräaikaisuus.
  Jari
 • "kaikki puhelinliittymät saa ilman määräaikaisuutta, niin lukee Dnan sivuilla"

  Saisiko vähän suoria linkkejä. DNA:sivusto on aika iso...
  Alexander Paile
 • Hei Alexander!

  Huomioithan, että DNA:n tukifoorumi on julkinen keskustelupalsta ja kuka tahansa voi lukea viestisi. Älä siis julkaise asiakastietojasi sillä näitä voidaan käyttää väärin.

  Pyytäisinkin sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluun soittamalla p.044 144 044 (ma-pe klo 8-18, la 9-16:30) tai puhelimen sovelluskaupasta löytyvän Oma DNA -sovelluksen viestien kautta. Maksuton myyntipalvelumme p.0800 550044 (ma-pe 9-20, la 10-16) auttaa myös mielellään asiassa.


  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Kokemukseni mukaan chateissa ja puhelimissa istuvat yleensä täysin tietämättömät "myyntitykit" (tai huonosti ohjelmoidut robotit tai palkattomat "työnharjoittelijat" ja apulaiset). Kun kysyn internetliittymästä minulle ehdotetaan viihdepalveluja j.n.e.

  Avausviestissäni lukee aivan selvästi mitä haluan. Vastatkaa siis kysymyksiin, älkääkä pyytäkö soittamaan muualle. DNA:lla on sähköpostiosoitteeni. Kirjoittakaa sinne, jos tarvitsemiani palveluja löytyy teiltä ja haluatte tehdä kaupat.
  Alexander Paile

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.