Kiinteän netin siirto toiseen osoitteeseen

Pitäisi siirtää mahdollisimman Nopeasti laajakaista. Samat tekniikat molemmissa niin en tarvitse modeemia mutta miilukadulle otan suoraan 400m yhteyden

Kommentit

• Ei näitä asioita hoideta julkisen keskustelupalstan kautta!

Ota tuonne yhteyttä:

Asiakaspalvelu 044 144 044
    ma-pe klo 8-18
    la klo 9-16.30

Voit olla yhteydessä meihin myös Minun palvelustani löytyvän sähköisen yhteydenottolomakkeen tai Oma DNA -sovelluksen chatin kautta.

Simo
  • Oho niinpä tulikin ihan väärään paikkaan 🤣🤣🤣
    Jukka
  • Hei Jukka!

Huomioithan, että DNA:n tukisivusto on julkinen keskustelupalsta ja kuka tahansa voi lukea viestisi. Älä siis julkaise yhteys- tai asiakastietojasi sillä näitä voidaan käyttää väärin.

Kannattaa tosiaan olla yhteydessä asiakaspalveluumme niin homma saadaan hoidettua kuntoon! 😊
    DNA Ilkka palveluasiantuntija