Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

Kiitti vi*ti uudistuksesta!

Kiitos DNA !!!
Että "uudistit" liittymäni ja sait sen vastaamaan "tämän päivän tarpeita".
En kyllä tiedä kenen tarpeita, ei ainakaan minun...

Kuukausimaksu ennen 3,93€/kk "uudistuksen" jälkeen 6,90€/kk
Ennen kuukausimaksuun kuului 3000 min/kk puheluita DNA-liittymiin, "uudistuksen" jälkeen 0 min/kk.
Ja nettiyhteys on yhtä hidas kuin ennenkin!

Tällaisia "uudistuksia" todellakaan tarvitaan täyttämään riistäjä-kapitalistien tarpeita!

Kommentit

 • Kuukausimaksu nousi 3€/kk + 3000min 0,07€ hinnalla tekee 210€ (0,007€*3000).

  Eli se mistä ennen maksoin 3,93€ "uudistuksen" jälkeen maksaa 216,90€/kk

  Jep, tämä "uudistus" vastaa ihan varmasti "tämän päivän tarpeitani" ! • Itse kiinnitin saman huomion kun sain tämän DNA:n tiedotteen. Mikä tässä uudessa liittymässä vastaa tämän päivän tarpeita, mitä DNA Pro 1 ei tarjonnut ja mitä konkreettista hyötyä saan tästä jämpti mini liittymästä kalliimmalla kuukausihinnalla?

  Eu datapakettia en tarvitse.

  Kyllähän tästä paistaa läpi puhdas ahneus ja halu rahastaa. Itse olisin mukisematta hyväksynyt tämän ilmoituksen jos edes datanopeus olisi noussut 1 Mbit/s ja 4G verkossa, mutta ei. Hyödyt meni, mutta rahaa pitäisi maksaa Teille enemmän. Nyt on on toinen operaattori hakusessa.


 • DNA,lla menee vitun huonosti.
  Pitää nostella hintoja 100% ens alkuun.
  Muutokset tehdään yksipuolisella sopimuksella.
  Että on ihan asiakkailta kyselty.
  Tyytyväisen asiakkaan ei tarvitse itse tehdä mitään liittymien muutoksien takia.

  http://annualreport.dna.fi/2016/

 • Minä sain tingittyä DNA Jämpti 1M 6,90 eurolla!!!

  Yrittääkää vähän paremmin ihmiset!!! Liittymääni kuuluui 1M/1M 4G, rajattomasti dataa, 4 Gt EU, 0,069 min/kpl. Vuodeksi 6,90 norm. 12,90.

  Puheluita voi soittaa Whatsappilla vaikka 6000 minuuttia.

 • Asiakas 1M edustaa sitä porukkaa, hoiden takia tällaiset "uudistukset" aina menee läpi, ilman mukisemista. Oman kokemukseni mukaan parhaat yhteydet, nopeudet tarjoaa nyt elisa ja telia
 • Ahneella on paskainen loppu,kuten tässäkin asiassa. Jämpti ei millään tavoin vastaa tarpeitani, asiakasta huijataan räikeästi. Perheessämme on useampi kännykkäliittymä sekä netti. Kaikki lähtee Dnalta vaihtoon.
  Kiitos asiakkuudesta!
  Ai, niin. Ihan vain vittuillakseni laitoin kuluttaja-asiamiehelle tästä viestiä.
  👍🏻
 • Ei vanhaa voi tarjota ikuisuuden. Jos et löydä etsimääsi enää sopivaan hintaan ja aiempi nousee, sano pois. Yhteyttä voi pitää hangoutsilla, kodin laajakaistan kautta, ilmaiseksi maksamatta dna:lle penniäkään (paitsi jos 4G tai kiinteä sieltä).

  Kyllä ilman puheliittymääkin on elämää eivätkä puhelintykit häiritse...
 • Liittymät vaan vaihtoon! Vaikka ei toisilta kauhean paljon halvemalla saa!
  Omaani en viitsi vielä vaihtaa! Äsken vasta vaihdoin Elisalta DNA:lle.
  Tässä ei voi edes seurata paljon menee puhetta/viestejä/dataa ??
  Elisalla oli kätevä sovellus jolla seurata. Myöskään VoLTE/VoWiFi-
  puhelut ei toimi OP 5:ssä kuten Elisalla. Edes custom ROM:lla ei.
  Katotaan jos DNA saisi tähän tuen joskus vielä. Muttaa tällä mennäään
  ainakin jonkin aikaa...
 • Kyllä dna jollain tapaa dataa tilastoi, tässähän näkyy ulkomaan EU-käyttö gigatavut aina kun ulkomailla käy jopa megatavun/kilotavun tarkkuudella. Kyllä kotimaan dataakin tilastoidaan, sitä vain ei näytetä asiakkaalle.

  Itse katson datankäyttöäni puhelimesta, viime kuussa 9 Gt. 1 Mbs liittymällä.

  Puheen ja viestien seuranta onnistuu, se pitää katsoa saldosta Minun palvelustani, avaat liittymän ja sieltä saldo. Kuukauden lopussa tulostuu laskun kylkeen erikseen ladattavaksi tarkempi puheluerittely. Kannattaa kokeilla.
 • Vaihdettu  MOI mobileen, kuukausimaksu vain 6€/kk, sisältää 4Gt huippunopeata dataa ja puhelut sekä tekstiviestit vain 0,055€/min. Miksi maksaa DNA:lle 6,90€/kk ja puheluista 0,07€/min kun halvemmalla saan enemmän? Ja itselläni dataa ei mene kuin 1-2Gt/kk, siksi tuo Pro liittymä oli riittävä. Mutta nyt saan vielä nopean nettiyhteyden kaupan päälle, eikä mitään 0,5Mbit/s etananopeuksia.... Näkemiin DNA!
 • Paitsi että Moi mobiili on myyty tänään dna:lle (Linkki). Kohta hinnat varmaan nousee sielläkin ja nopeudet laskee.

 • On tämä DNA:n touhu todella järkyttävää.
  Liittymävalikoimaa "uudistellaan" vaan sen vuoksi, että hintoja voidaan nostaa todella paljon.

 • Kyseinen lafka on enemmän asiakkaitaan halveksiva suoramarkkinointipulju, kuin teloperaattori joka tarjoaa asiakkaille ydin-teledatapalveluja, kuten aikoinaan - siis finnetin hallinnassa - tekikin.

  Joukkoilmoitusta vaan kuluttaja-asiamiehelle. Ei täällä Suomessa kuulu kaikenmaailman sijoitusyhtiöidenkään harjottaa yksityisten ihmisten / asiakkaiden sabotointia.

  Varokaa vaan:
  Yritys tuputtaa edelleen Superälypakettia, kertomatta että kyseessä on 3g / hspa+ -liittymä!
  Siis oikeesti 2019 vuonna, jolloin 4g / LTE on perusnormi ja horisontissa siintää jo uudet 5g -verkkoprotokollat.
  Mutta tämä lafkapa haluaa sitoa 12kk määräaikaisvankilaan tuollaisella roskasopimuksella, ja vieläpä puhelinsuoramarkkinoinnilla!

  Mitä tuollainen toimintatapa sinun mielestäsi kertoo DNA Oyj:stä?

  Terv. Wanha asiakas, kirjaimellisesti
 • Moi on nyt DNA.
  Itsellä Elisa prepaid ja normaali, Telia DOT ja DNA prepaid. Ja vankasta kokemuksesta voin sanoa, että kyllä nämä firmat ovat hyvin lähellä toisiaan hinnoittelussa ja palvelussa. Riippuu vain itsestä mihin liittymään mieltyy. Ja pitää muistaa se, jos ei ole varaa soitella ja surffailla netissä niin sitten pitää ne asiat unohtaa ja keskittyä vaikka opiskeluun jotta pääsee töihin kiinni. Nettisurffailu ja puhelimessa notkuminen ei ole niitä varten joilla ei siihen ole varaa. Muistakaa se.
 • Ainoat hyvät ja edulliset liittymät ovat Moi ja Telia prepaid. Kaikki eivät tarvitse rajatonta nettiä, esim itselläni MOI liittymän laskuri näyttää, että käytän nettiä kuukausittain noin 0.5 - 1,5 Gt/kk. Lähelläkään 4Gt mitä MOI tarjoaa 6€/kk kuukausihintaan. Joten miksi maksaisin DNA:lle, Elisalle tai Telialle rajattomasta liittymästä 29-39€/kk, kun minulle MOI liittymän 6€/kk pakettikin on liikaa?

  Telia prepaid olisi loistava liittymä, jos sen saisi omalla numerolla. Sillä siinä datan käyttö maksaa vain 1 sentti megatavulta. Ja itselläni päivässä menee vain muutama megatavu dataa, joten päivän hinnaksi tulee max 0,20€ /päivä.

  Muissa prepaid liittymissä ongelmana on se, että he velvoittavat päivähinnan datasta, 0,99€/päivä. Eli jos haluat ostaa vaikka bussilipun, niin lipun hinnan lisäksi joudut maksamaan vielä ylimääräisen euron datasta. Vaikka dataa ei mene lipun ostoon edes megatavua. Ja jos joka päivä kännykä käyttää dataa edes megatavun, niin kuukausihinnaksi tulee jo 30€/kk, sama Telia prepaidissa vain 0,30€ !

  Olet oikeassa, että kaikki liittymät ovat samanlaisia, eikä palvele niitä jotka käyttävät dataa vähän. Joka ikinen operaattori halua saada jokaiselta nuo 29-39€/kk. Ihan sama käytätkö dataa 1Mt vai 10 Gt päivässä.

  Ja mitä koskee opiskelua, niin koulut on jo käyty ja maisterin paperit on taskussa. Samaa suosittelen sinullekin, oppisit laskemaan. Ja vaikka olisi töitä, niin se ei tarkoita, että pitäisi maksaa tyhjästä. Et rikastu koskaan, jos maksat turhasta.

  Samoin internet on peruspalvelu, sitä tarvitsevat niin työttömät, eläkeläiset kuin opiskelijatkin. Ilman nettiä et voi nykyään varata edes lääkäriaikaa tai hakea tuita Kelasta.

  Ja on kohtuutonta vaatia mummolta tai työttömältä 39€/kk kuukausimaksuja vaikka he tarvitsevat nettia vain pankki ja Kela palveluihin. Eikä tarvitse rajattomia datayhteyksiä ja huikeita nopeuksia.
 • Ei enää ikinä Dna liittymiä. Dna super 150 megaa nopeus 1-2 megaa todellisuudessa. Vaihdettu Telian 100 megaan nopeus 120 megaa, jotta semmosta.
 • Mitä koitat tällä viestillä kertoa? Siirry paikkaan X ja Telia ei toimi edes tuon 2m edestä? Kai ymmärrät että liittymien toiminta on moneen asiaan sidottu? Vai oletko joku Telian myyjä täällä trollailemassa?

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.