Kirjautuminen

Liittymään pitäisi kirjautua mutta ei ole mitään minne kirjautua. Liittymä on ladattu mutta ei pysty käyttämään.

Kommentit

• Hei!

Kyse on siis prepaid-liittymästä? Mikäli olet ottamassa käyttöön uutta prepaid-liittymää niin siihen ei tarvitse erikseen kirjautua tai aktivoida, vaan liittymä lähtee toimimaan automaattisesti kun liittymää alkaa käyttämään.

Millä tavalla et pysty käyttämään liittymää? Saatko jonkin virheilmoituksen?
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Hei
    Kyllä, kyse on prepaid liittymä ja ei, mitään virheilmoitusta ei tule vaan ainoastaan kohta, kirjaudu. Mitään kirjautumis mahdollusuutta/kohtaa en ole löytänyt.

E
  • Tarkennatko hieman siis missä tämä kirjautuminen tulee vastaan, tietokoneen selaimella jossain osoitteessa, puhelimen sovelluksessa?
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Puhelin sovelluksena, avatessa selain.
    E
  • Ja mistä sovelluksesta on siis kyse?
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • E