Kirjautuminen

Miksi Minun palveluuni ei pysty kirjautumaan? Kirjautumissivu ja "ikkuna" aukeavat, mutta ikkuna on tyhjä eli ei ole paikkaa, johon kirjoittaa tunnusta ja salasanaa.
Arto Kiili Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Arto!

Kyseessä on yleinen vika jonka takia sisäänkirjautumisen kanssa voi esiintyä häiriöitä. Vika on parhaillaan selvityksessä ja pyritään saamaan kuntoon mahdollisimman pian. Pahoittelut koituneesta haitasta!