Kirjautuminen DNA:han omille sivuille.

En pääse kirjautumaan mitään kautta omille sivuille (olen uusi asiakas). Ohjelma kertoo, että minulla on jo tunnukset. Tunnukset ovat vanhalle sähköpostille, joka ei ole ollut vuosiin käytössä. Ohjelma sanoo, että pääset vain kerran luomaan tunnukset ja niin se näyttää nyt olevan. Mikä neuvoksi?

Kommentit

• Eikö onnistu verkkopankkitunnuksilla uuden Dna tunnuksen luonti.

Agualung
  • Ei onnistu. Ilmoittaa, että minulla on jo tunnukset tuolla vanhalla sähköpostilla ja salasanaa en tietenkään enää muista. Uusi salasana lähetetään tietenkin tuohon vanhaan sähköpostiin.
    Aikku
  • Jatkoa edelliseen: "Sinulle on jo luotu DNA Minun palveluuni käyttäjätunnus XXXXXXX Uuden käyttäjätunnuksen voi samalle käyttäjälle luoda vain kerran."

Tällainen viesti tulee, kun yrittää pankkitunnuksilla kirjautua.

Aikku

• Katsotaan tuleeko huomenna Dna,lta mitään vastausta viestiin.
    Luulisi siellä nyt joku asiakaspalvelija olevan paikalla.
    Eihän ne ole lakossa,ei ainaskaan pitäisi olla.
    Lakko koskee vaan teknistä puolta.
    Agualung
  • Eikä ole mahdollista mennä Dna kivijalka liikkeseen.
    Lähin myymälä on tietenkin 150 km päässä.

Kyllähän pitäisi Dna,n kautta saada poistettua kaikki vanhat tunnukset,
    ja sitten tehdä kokonaan uudet.
    Agualung
  • Kun tunnus on luotu sähköpostiosoitteelle, johon ei ole enää pääsyä, tulee pyytää tunnuksen resetointia asiakaspalvelumme kautta puhelimitse.

Nyt lakon aikana voit olla asian tiimoilta yhteydessä maksuttomaan numeroon 0800 300 500.