Kirjautuminen ei onnistu! Puhelimeen ei vastata.

Hei
Tilasin tarjouksestanne Dnan turvapaketin. PERUN tilauksen nyt heti. Kirjautuminen palveluihinne on yhtä hankalaa kuin Suomen pankkiin.
Olen saanut yli 50 euron laskun. Haluan tietää mistä se muodostuu?
Palvelunne ei hyväksy yhtäkään salasanaani eikä myöskään antamaanne pitkää numerokirjainsarjaa. Puhelimella ei palveluunne pääse. Olisiko aika panostaa asiakaspalveluun? Puhelinliittymäni irtisanon heti 15.6. Kun se on mahdollista.
Ulla Koskinen-Laine
Ulla Koskinen-Laine Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Ulla!

DNA Minun palveluni -sivustolle kirjautuminen tapahtuu DNA Tunnuksella. Tunnuksesi on valitsemasi sähköpostiosoite. Mainitsemasi kirjainyhdistelmä on luultavasti käytöstä poistunut vanha kirjautuminen. Sinun tarvitsee siis luoda DNA Tunnus uudelle sivulle: https://minunpalveluni.dna.fi/kirjautuminen#

Palveluiden iritsanominen tapahtuu vastaavasti asiakaspalvelun kautta soittamalla tai sähköisesti, keskustelupalstalla voimme auttaa yleisissä asioissa: https://www.dna.fi/yhteystiedot