kirjautuminen sähköpostiin Mail:in kautta ei onnistu salasanan uusimisen jälkeen.

Tulee ilmoitus "Tilille Welho ei voida yhdistää"

Kommentit

• Ilmeisesti Mail:n pitää kertoa Weelhon uusi salasana.
    Kumpaan vaihdoit salasanan?
    Wai tarkoitatko webmailia?
  • huh, kun tämä on hebreaa koko juttu. Osaankohan edes kertoa. Siis: Vaihdoin welho webmailin sähköpostiin sen salasanan. Luen kuitenkin sähköpostejani jostain ihme Mail -nimisestä, josta se on helpompaa.  (sen kuvassa on postimerkki ja siinä joku haukka tms 😃 jota klikkaamalla pääsen lukemaan postit, eikä salasanaa tarvita ).  Nyt se sanoo vain, että "tilille welho ei voida yhdistää" Syötä käyttäjän xxxxx salasana. Sitten kun syötän sen, se sanoo, että tilin nimeä tai salasanaa ei voida varmistaa
  • Toimiiko Welhon Webmail uudella salasanalla?
    Minkä käyttäjän salasanon olet kirjoittanut, kun Mail sitä kysyy? Mail:n salasanan vai Welhon webmailin salasanan? Halunnee Welhon Webmail:n salasanan, jotta se siihen voi yhdistää.
    Kirjoititko Webmailiin ohjeiden mukaisesti uuden salasanan niin, että siinä on myös isoja kirjaimia ja numeroita. Nuo täytyy antaa siinä muodossa, kun olet ne tallentanutkin.
  • Toimii.
    Kirjoitin welhon webmailin salasanan
    Juu, salasana on ok. Se toimii welho webmailissa, mutta ei siinä postimerkin näköisessä Mailissa.

• Ei se mail sinne osaa yhdistää, ellet Mailissa anna sitä Welhon salasanaa. En osaa neuvo, kuinka se pitää antaa ja missä siellä.
  • Ok, osaisikohan kukaan neuvoa...??
  • Kysy siltä henkilöltä, joka asensi sen Mail:n sinulle.
  • Oleko koittanut Mailin kautta mennä Welhon Webmailiin  ja kun se sanoo "Syötä käyttäjän xxxxx salasana.", niin anna se muuttamasi Welhon Webmailin salasana siinä muoidossa, miksi sen muutit. Ja jos se kysyy, että "muista minut", laita rasti siihen ruutuun ja hyväksy asia, jos et halua jatkuvasti salasanaa kirjoittaa.
    Toivottavasti tuo korjaa tilanteen.
    Ilmeisesti käytät Windowsin Mail ohjelmaa, jota en tunne.
  • Inkeri taitaa käyttää Macin Mail-ohjelmaa, sillä täällä sama ongelma sekä Telian että Welho/DNAn meilin kanssa. Lakkasi toimimasta, kun tuli päivitys (kysyi salasanaa, muttei voitu vahvistaa), poistin meilit ja nyt ei saa asennettua uudelleen - tulee juuri tuo sama ilmoitus "tiliä ja salasanaa ei voi vahvistaa", eikä pääse eteenpäin asennuksessa. iPhonessa tilit toimii.
    Sarzu