Kirjautuminen selaimella Uusi DNA TV:n

Ilmeisesti joillakin muillakin on on ollut ongelmia selaimella kirjautumisessa uuteen DNA TV:n? Oletteko saaneet ongelman ratkaistua?

Itselläni kaikilla mahdollisilla selaimilla kirjatuminen onnistuu vain kertakirjautumisella, DNA Tunnuksella kirjautuessa saan aina ilmoituksen "Väärä käyttäjätunnus tai salasana". Sama tunnus tosin toimii kirjautuessa kaikkialle muualle...

Olen puinut ongelmaa asiakaspalvelun kanssa puhelimessa, mutta "mitään ongelmaa ei ole" ja "kokeile vielä Chromea". Rivien välistä olin siis lukevinani että tälle ongelmalle ei voi (DNA:n päässä) tehdä mitään, koska sitä ei ole?

Kommentit

• Hei avs!

Ainakaan mitään yleistä vikaa ei tällä hetkellä ole tiedossa. Olet siis kokeillut, että sama ongelma on myös useammalla eri laitteella ja selaimella?
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Oliko vanhassa DNA TV:ssä käyttäjätunnuksena jokin muu sähköpostiosoite, kuin mitä käytät Minun Palvelussa?
    Käytä tunnuksella kirjautrumisessa sähköpostiosoitteena ja salasanana samoja, kuin mitä käytät Minun Palvelussa.
    PW
  • Tämä kirjautumisongelma on siis ollut jo noin keväästä lähtien, en käytä DNA TV:tä kovin usein joten en tarkalleen muista. Joskus keväällä/alkukesästä siirryin käyttämään uutta DNA TV:tä jolloin tein itselleni DNA Tunnuksen. Muita, vanhoja tunnuksia minulla ei ole enää tallessa. Tämä DNA Tunnus siis toimii kirjutuessa muihin DNA:n palveluihin ja olettaisin että sillä olen päässyt kirjautumaan sisään myös mm. tabletillani olevaan sovellukseen (en viitsi kirjautua sieltä ulos kokeillakseni kirjautumista jos en pääsekään enää kirjautumaan takaisin sisään).

Olen koitellut kirjautumista kahdella eri läppärillä (ja eri selaimilla), tabletilla ja kännykällä. Olen tehnyt tavanomaiset eväste-, välimuisti- ym. ym. temput ja päivittänyt selaimet uusimpaan versioon. Käytän kirjautumiseen osoitetta https://dnatv.dna.fi/ josta valitsen vaihtoehdot "Olen nykyinen käyttäjä", "Haluan kirjautua DNA Tunnuksella" ja DNA Tunnuksen sähköpostiosoitteeni ja salasanan (jotka siis toimivat kyllä muualla kirjauduttaessa DNA Tunnuksella). Silti: "Väärä käyttäjätunnus tai salasana."

Olen käynyt tämän asian läpi asikaspalvelun kanssa, mutta sieltä ei siis osattu auttaa...
    avs
  • Mikäli ongelmaa ei ole löydetty tunnuksesta niin tällöin vika jää mahdollisesti johonkin laitteen/selaimen asetuksiin. Mikäli et tabletillakaan pääse kirjautumaan niin silloin vika on puolestaan luultavasti tunnuksessa. Tällöin tästä täytyy tehdä tiketti asiakaspalvelumme kautta niin asia saadaan korjattua kuntoon. Näin julkisen tukisivuston kautta emme pääse ongelmaa tarkemmin selvittämään ilman asiakastietoja.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Minä kokeilisin vaihtaa salasanan, jos sitten menisi kaikkialta kirjautuminen?
    JJJ
  • avs: "Haluan kirjautua DNA Tunnuksella" tuollaista vaihtoehtoa ei minulla ole vaan rivi: "Voit halutessasi kirjautua myös DNA Tunnuksella, eli sähköpostilla ja salasanalla." Siitä kun klikkkaa  DNA Tunnuksella, niin homma jatkuu eteenpäin.
    Kannattaa myös katsoa, että Caps Lock ei ole päällä ja muistaa salasanan oikea kirjoittamistapa. DNA on vaatinut, että salasanassa on isoja kirjaimia, pieniä kirjaimia ja numeroita. Tuossa on muistivirheen mahdollisuus.