Kirjautuminen Wbox HD3:lla DNA TV:n

Olin onnistunut tekemään kirjautumisen aikaisemmin, mutta elisen tehdasasetusten palautuksen jälkeen en sitä ole onnistunut tekemään.
Yhteyksissä ei ole tapahtunut mitään muutoksia vuosikausiin ja ethernet-kaapeli on modeemin ethernet-portissa (porttivalon perusteella kunnossa).
Onko tänä vuonna tapahtunut korjaus, joka tämän aiheuttaa?
Miten saisin homman onnistumaan?

Kommentit

• Antaako Wbox jotain tarkempaa vikailmoitusta?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • "Ei muuta, kuin "Yhteyden tila: sisäänkirjoitus epäonnistui" Tuo oli jokaisen yrityksen jälkeen - myös viimeisen yrityksen jälkeen.
    Äsken menin katsomaan uudestaan ja siellä olikin yllätyksekseni "Yhteyden tila: OK". Mitään toimenpiteitä en tuossa vaiheessa tehnyt.
    Aimmin onnistuneen sisäänkirjoittautumisen jälkeen on heti tullu tuo OK maininta.
    Voisiko tuo sittenkin muisella vanhoja, koska nyt vasta muistin, että boxissa olisi pitänyt olla maksullinen TV-kortti - nyt oli vai ilmaiskortti linkitystä ylläpitämässä.
    PW
  • Tuo vaatii DNA TV:n tilauksen, ilmaiskortti on pelkkä TV kortti ilman DNA TV:n tilausta joten tämä selittäisi miksei kirjautuminen onnistu
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Moikka!
    Mun Wbox joko näyttä kelloajan tai sitten kanavat 21-127 mutta telkkariin ei tule mitään kuvaa. Kokeilin sitä toisen telkkarin kanssa jolloin se lopetti yhteistyön kanssani. Mitä neuvoksi
    Kaj Nurmi
  • Tuliko viestini perille?
    Kaj Nurmi
  • Moi Kari,

Saatko jonkin virheilmoituksen? Kokeilitko onko laitteen tehdasasetusten palautuksesta apua?