Kirjautumisongelma Minun Palveluuni

Hei. En pääse millään kirjautumaan minun palveluuni? Heittää joka kerta error?
Heli Lahtinen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei! Mitään yleistä vikaa kirjautumisen suhteen ei ole tiedossamme. Testasin kirjautumista Chrome -selaimella ja näytti toimivan normaalisti. Mitä selainta käytät? Auttaako jos tyhjennät selaimesi välimuistin?
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Myös Firefoxilla toimii normaalisti.
    Veikko
  • En pääse kirjautumaan minun palveluuni millään konstilla. Aiemmin on toiminut. En saa tunnustani, jonka olen unohtanut, eukä salasanan vaihtokaan onnistu. t aMargit
    Margit Piipponen
  • Elikkä, en pääse minun palveluuni.
    Margit Piipponen
  • Moi! Olethan varmasti kirjautumassa osoitteessa https://minunpalveluni.dna.fi/kirjautuminen# ?

Oletko kokeillut klikata Luo DNA Tunnus -painiketta, saatko luotua tunnusta?

Entä jos kirjautumissivulla klikkaat "Ongelmia kirjautumisessa?" -painikkeen takaa "Olen unohtanut tunnukseni", mitä sivu sanoo verkkopankki- tai mobiilivarmennetunnistautumisen jälkeen? Sen pitäisi näyttää DNA Tunnuksesi, jotta pääset kirjautumaan sisään.