Kolhu uudessa puhelimessa

Kaupasta ostetussa tuotteessa havaittiin kolhu Kun paketti avattiin kotona.
Koska tuotteeseen ei ole ollut mahdollista tutustua kaupassa, niin
miten tulee toimia, että tuotteen saa vaihdettua?
Juha

Kommentit

• Ostitko puhelimen Dna kaupasta,vai jostakin toisesta liikkeestä.Viet se siihen liikkeeseen mistä sen ostit ja vaihdat uuteen laitteeseen.
    Agualung
  • Kyllä, DNA Kaupasta hankittu.
    Uudelleen käynti DNA Kaupassa.
    Tuloksena: tyytymätön asiakas DNA Kauppaan.
    Oppi: Jatkossa laitteet liikkeistä, joissa palautus on mahdollista.
    Juha
  • Oliko pakkaus täysin avaamaton kun sen sait.
    Siinähän on jotkut teipit pakkauksen päissä.
    Oliskos käynyt niin,että olet saanut asiakaspalautus puhelimen
    ja se on myyty sinulle uutena.
    Silloinhan Dna kusee ihan urakalla.
    Agualung