Koputuspalvelu

Koputuspalvelu ei toimi vaikka asetukset puhelimessa ja dna:lle lähetetty (*43#)

Kommentit

• Hei Ilkka!

Mikäli puhelimessa on käytössä VoLTE niin tuo koodi ei silloin toimi. Tällöin koputus pitää laittaa päälle puhelimen asetuksista.
    • Android: Puhelin-sovellus ->  Asetukset -> Puheluasetukset tai Lisäpalveluasetukset, tämän jälkeen saattaa vielä joutua valitsemaan halutun SIM-kortin ja sen jälkeen tarkemmin mitä asetuksia haluaa muokata.
    • iPhone: Asetukset ->  puhelin -> koputuspalvelu.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Uudemmissa Appleissa ei voltea saa erikseen pois päältä. Ongelmaa voi purkaa sulkemalla mobiilidatan ja wifiverkon, sen jälkeen kytkemällä koputuspalvelun päälle (pelkkä puhelinverkko 3g) ja palauttamalla verkot. Ongelma pysyy hetken poissa kunnes se menee itsekseen taas pois päältä.
    Sari Uttula