Koputuspalvelu

Hei. Miksi en saa puhelunkoputuspalvelua toimimaan *43# koodilla?

Kommentit

• Hei Jarmo!

Saatko jonkin virheilmoituksen? Eihän puhelin käytä VoLTE:a? Silloin koputuspalvelua ei saa päälle.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Ei tule virheilmoitusta ja sama ongelma on puolisollaki. Mikä on VOLTE?
    Jarmo Kangosjärvi
  • VoLTE on uusien puhelimien ja liittymien ominaisuus, jossa puhelut välitetään 4G LTE verkon kautta: https://www.dna.fi/tuki-puhelinliittymat/wifi-puhelut

4G-puheluiden ero 2G- ja 3G-puheluihin nähden on hieman parempi äänenlaatu, nopeampi puhelun kytkeytymisaika ja paikoittain parempi kuuluvuusalue.

Puhelimen näytön ylälaidassa on yleensä VoLTE merkki kun tämä on laitteesta päällä
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Ei ole voltea tässä puhelimessa. Pakotin myös puhelimen 2g verkkoon ja yritin asettaa koputuksen siinäkin mutta ei vaan toimi.
    Jarmo Kangosjärvi
  • Onko koputus siis aikaisemmin toiminut normaalisti vai oletko nyt vasta kytkemässä palvelua? Ohessa vielä tarkemmat ohjeet miten koputuspalvelun voi kytkeä suoraan laitteen asetuksien kautta ja miten koodilla kytkentä jne. toimii. Kokeile myös vielä käynnistää puhelin kokonaan uudelleen.

VoLTE:a käyttäessä koputus toimii vain päätelaitteessa ja tulee kytkeä käyttöön sen asetuksista. Alla suuntaaantavat ohjeet, tarvittaessa tarkemmat puhelinkohtaiset ohjeet löydät yleisimpiin puhelinmalleihin sivuiltamme https://www.dna.fi/tuki-puhelimet ja oman puhelimesi laitevalmistajan sivuilta.
    • Android: Puhelin-sovellus (luuri-ikoni) ->  asetukset -> puheluasetukset tai lisäpalveluasetukset, tämän jälkeen saattaa vielä joutua valitsemaan halutun SIM-kortin ja sen jälkeen tarkemmin mitä asetuksia haluaa muokata. Asetuksissa voi olla valmistajakohtaisia eroja, joten tarkkoja ohjeita on vaikea antaa.
    • iPhone: Asetukset ->  puhelin -> koputuspalvelu.
    Alla olevalla koodilla koputus toimii vain kun puhelin ei käytä VoLTE:a.
    • kytkentä: *43# ja vihreä luuri
    • poisto: #43# ja vihreä luuri
    • tilan tarkistus *#43# ja vihreä luuri
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Hei, toimiiko koputuspalvelu kun puhelut on ohjattu wifi-verkon kautta?
    Mari
  • Olin yhteydessä asiakaspalveluun ja en tiiä mitä tekivät mutta alkoi toimimaan. Sama myös vaimollani, teknine puoli vissiin sai sen sitä kautta toimimaan.
    Jarmo Kangosjärvi