Siirry uusimpaan kommenttiin

Koronavilkku iPhone Xr ohjelmisto 13.7. Ei toimi

Asensin uuden ohjelmiston 13.7. Ja korovilkku ei toimi, ei käynnistä viestitystä.
Tuija Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

  • Hei Tuija!

    Muiltakin käyttäjiltä on tullut havaintoja siitä, että Koronavilkku ei ole toiminut kunnolla enää iOS 13.7 käyttöjärjestelmäpäivityksen jälkeen. THL ja Apple ratkovat ongelmaa ja pyrkivät saamaan korjauksen julki mahdollisimman pian.
    DNA Ida S palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.