Siirry uusimpaan kommenttiin
Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

Koronaviruksen vaikutus C Moren tuotteisiin: kestotilaajien hinta 12,95 euroon.

Kaikkien kestotilausten hinta on nyt 12,95 €

Urheilutapahtumien siirtymisten vuoksi olemme laskeneet kaikkien urheilutuotteidemme kestotilaajien hinnan automaattisesti 12,95 euroon. Alennettu hinta aktivoituu seuraavan veloituksen yhteydessä, eikä vaadi sinulta mitään toimia. Alennettu hinta on voimassa kunnes toisin informoimme – eli käytännössä kunnes urheilijat palaavat radoille ja areenoille. Näet tilauksellasi kaikki C Moren sarjat, elokuvat ja dokumentit. Tuomme parhaillaan myös lisäyksiä urheiludokumentti- ja sarjavalikoimaamme. Pyrimme siihen, että viihdyt kotona mahdollisimman hyvin! Pidetään huolta toisistamme. Lue lisää: cmore.fi/asiakaspalvelu

https://www.cmore.fi/asiakaspalvelu/Usein_kysytyt_kysymykset/article/Tuote-ja-hintamuutokset-C-Moressa  

Miten tämä menee DNA ja varsinkin Digitan asiakkaiden kannalta, kuka edes hoitaa Digitan-pakettien laskutuksen asiakaspalvelun? Niillähän on kauhea kiire, kun ihan kohta pitää maksaa ensikuun kanavapaketit jo ja lasku tuli aikoja sitten normihinnalla, niin tuleeko uusi lasku vai mitä tapahtuu?
Näytä paras vastaus

Kommentit

 • Ja koska DNA:lla ei ole asiasta mitään tietoa Kysyin asiaa C Morelta, vastausta siis odottelen DNA:lta, kun vastaus Cmorelta oli näin:

  Maiju: Tämän suhteen kannattaa ottaa yhteys DNA:han, niin he osaavat kertoa tilanteesta heidän tilauksiin liittyen: https://www.dna.fi/yhteystiedot
 • Saas nähdä mitä maanantaina tapahtuu kanavapaketeille ylipäätänsä. Käsittäkseni urheilua sisältävät paketit ovat valtaosa operaattoreiden kassavirrasta, ainakin tuotekuvaukset pitää päivittää ensitilassa ja alennuksia tai korvaavia kanavia tilalle.
  F1 kauden kisoista jo nyt peruttu 3 ensimmäistä ja tällä hetkellä ensimmäinen kisa on 24.5(jos silloinkaan).
  Kaikki palloilulajit ovat jäässä kuukausia.
 • Mites Viasat jalkapallo ? Määräaikaisuus voimassa Kesäkuun puoleen väliin saakka . Tuleeko jotain hyvityksiä tai voiko tilauksen katkaista ? Toki mahdollista että kausi jatkuu vielä myöhemmin mut ei varmaan kaikkein todennäköisin vaihtoehto .
 • Näköjään suoraan Cmorelta tilatulla Cmore sport tilauksella näkyy nyt myös leffat ja sarjat . Näin toimii nykyaikainen yritys , ei tarvinnut mitään kysella ja valittaa .
 • " Viaplay on päättänyt katsoa tarjontaansa uudelleen ja muokata hintaa niille asiakkaille, joilla on jo jokin urheilu-paketeista (Sport/Total) suoraan Viaplayn kautta. Uusi hinta näille asiakkaille, joilla jo on jokin edellä mainituista paketeista, on 9.99€/kk tulevien kuukausiveloituksien kohdalla. Otathan huomioon, että emme voi muokata hintaa mikäli maksat paketista muuta kuin suoraan Viaplayn kautta. "

  Dna ilmoittanut Facebook sivuillaan ettei toistaiseksi vaikuta Dna hintoihin .
 • Hei!

  Tosiaan tilanne on tällä hetkellä se, että meidän kautta tilattujen kanavapakettien kuukausimaksuihin ei ole toistaiseksi tiedossa muutoksia, mutta seuraamme toki tilannetta ja tiedotamme asiasta heti mikäli tämän suhteen tulee muutoksia.
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Sittenpä ei muuta kuin irtisanotaan ja avataan ensi syksynä uudelleen. Toivottavasti kovin monella ei ole pallo jalassa.
 • Kirotun DNA rahastaa voimalla.
 • Pahuksen automaattikirjoitus. Siis DNA rahastaa Coronalla Viaplayn asiakkaita.
 • Jaaha.Taitaa meikäläinenkin laittaa kanavat poikki,kun dna nukkuu taas.Katellaan taas sitten syksyllä uudestaan,mitä on urheilurintamalla tarjolla.
 • Lain mukaan kaikki määräaikaisuudet voi irtisanoa, ellei tuote vastaa alkuunkaan ostohetkellä tehtyä. Jos tämä ei onnistu, kuluttajavirastoon yhteys.
 • Kyselin DNA:n asiakaspalvelusta ja tosiaan mitään ei ole vielä tietoa hintamuutoksista, samalla kysyin sitten tietenkin irtisanomista ja menee näin (Ainakin antennipaketeissa):

  DNA:
  "Kuun 20. päivään mennessä tehty irtisanominen tapahtuu kuluvan kuun loppuun, eli 31.3. Hyvin ehtii vielä ensi viikolla mikäli mitään muutoksia paketteihin ei tule :)"

  Jäi vaan kysymättä että kun Digita vaatii 22.3 mennessä rahat ensikuun tilauksista (miksi hemmetissä näin aikasin), että miten tuo sitten menee laskutuksen kanssa.

  4 vuoden total tilaus kyllä katkeaa, jos ei ensiviikolla tule tietoa ja järkeä näihin DNA:n touhuihin. Mix paketti nousee sitten 3 euroa, mutta melko pieni ero siihen ettei tee mitään ja maksaa turhasta.
 • Maksukanavien urheilusisältöjä koskeva asiakastiedotteemme löytyy täältä ja päivitämme tietoa sitä mukaa, kun varmistuu miten tämä poikkeustilanne vaikuttaa kanavapaketteihin ja millaisia korvaavia ratkaisuja löydämme.

  Tässä vaiheessa asiakkaiden ei itse tarvitse tehdä tilauksiinsa liittyen mitään toimenpiteitä. Tiedotamme muutoksista sekä netissä että suoraan kanavapakettien tilaajille mahdollisimman pian.

  Kiitos kaikille kärsivällisyydestä ja ymmärryksestä!

  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Kiva että on selvityksessä vaikkei tää nyt ihan kaikkein tärkein asia tällä hetkellä olekaan .
  Mulle kelpais vaikka paketti tauolle , jatko mikäli kausi jatkuu keväällä tai jatko ensi kauden alusta .
  Tai sitten vaikka joku mix paketti tilalle kunnes tilanne on ohi .
 • DNA voisi tarjota Mix4 pakettiin samalla hinnalla nyt Mix8 paketin - ainakin Eurosortin tilaajille.

 • Asiakastiedote:
  "Koronaviruksen aiheuttamat muutokset kanavien urheilusisältöihin


  Koronaviruksen maailmanlaajuinen leviäminen vaikuttaa myös joidenkin kanavien urheilusisältöihin.


  Tilanne on erittäin valitettava ja poikkeuksellinen. Selvitämme parhaillaan tilanteen vaikutuksia eri kanavien ja kanavapakettien sisältöihin sekä korvaavia ratkaisuja.

  Tässä vaiheessa asiakkaiden ei tarvitse tehdä tilauksiinsa liittyen mitään toimenpiteitä. Tiedotamme muutoksista sekä dna.fi-sivuilla että suoraan kanavapakettien tilaajille mahdollisimman pian.

  Kiitos kaikille asiakkaille kärsivällisyydestä ja ymmärryksestä!"

 • Eikö tarvitse tehdä mitään tilauksiin liittyvää, edes maksaa laskuja ?
  Ja toissaalta, eikös se ole Digita joka noista maksukanava paketeista laskuttaa.
 • Joo, mutta asiakaspalvelun hoitaa DNA. Näinköhän tulee yhteisymmärrykseen asioissa vai tuleeko DNA:n ja Digitan asiakkaille vielä erilaisia tuomioita.

  Viestin sisältö on kyllä erikoinen, tuon mukaan tuleva ratkaisu on kaikkia tyydyttävä, kun mitään ei tarvi tehdä. Jos ei ollukkaan on jo paripäivää myöhässä ja tarvii kuitenkin tehdä jotain, mutta oletetaan että huomenna tulee asioista lisää tietoa?
 • Telia sai jo päätöksen valmiiksi , veikkaa että Dna : lta tulee jotain samanlaista .

  https://www.telia.fi/kauppa/tv-ja-viihde/kanavatiedote-korona
 • Ihan oikeasti eikö tänäänkään vielä mitään tietoa mistään?
 • Jos vastausta ei tule parissa päivässä niin irtisanon sopimuksen. Enkä varmasti ole ainut!
 • Sain irtisanottua määräaikaisen Viasat futis paketin , lienee sama mahdollisuus muillakin . Taidan ottaa solidaarisuus mix8 paketin tähän väliin .
 • Huomisen jälkeen irtisanon cmoren jos ei dna muuten tajua.
 • Joo, Telialla jo valmista, täällä edelleen vain tuo sama tiedote???
 • Neuvottelut kanavayhtiöiden kanssa on ovat edelleen käynnissä ja pyrimme löytämään ratkaisun mahdollisimman pian. Tiedotamme erikseen mahdollisista muutoksista palveluissa tai niiden hinnoissa. Kiitoksia kärsivällisyydestänne!

  Vaihtoehtona on toki myös laittaa kanavapaketti tauolle kunnes esim. urheilusisältöjen kohtalo tarkemmin selviää. Tauolle voi siis laittaa toistaiseksi voimassa olevan kanavapakettituotteen ja helpoiten tämä onnistuu lomakkeen kautta osoitteessa https://www.dna.fi/tv-palvelun-muuttaminen. Myös muutokset kanavapaketteihin onnistuvat lomakkeella. Irtisanominen tulee kuitenkin hoitaa asiakaspalvelun kautta.

  Ollessasi yhteydessä asiakaspalveluumme otathan huomioon että asiakaspalvelu on juuri nyt ruuhkautunut, pyrimme hoitamaan kaikki yhteydenotot mahdollisimman pian. Pahoittelemme tilannetta. Aiheesta löytyy tiedote sivuiltamme https://corporate.dna.fi/asiakastiedotteet?type=tukari3&id=454&scrollTo=hc1WEqJjEkTA.
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • Minullakin tuli tilattua tämän kuun alusta 6kk määräaikainen Viasat Urheilu. Irtisanoin eilen nettisivujen kautta, saa nähdä onnistuuko..? Kanava ei todellakaan vastaa sisällöltään sitä mitä luvataan.. hjoo. DNA vois pistää Viasat Kulta paketin hintaan 19,90 niin vois pysyä ehkä asiakkaana. Muutenkin DNA-TV 24kk tilaus päättyy toukokuun lopussa. Ollu täyttä kuraa tuo TV-poksi, edes netflixiä ei voi katsoa niin ettei menis 5min välein puoleksi minuutiksi jumiin ja sitte mennään pikajuoksua livetilanteeseen ja 5min normaalia ja sitten puoli minuuttia taas jumissa..
 • Nyt kun teet muutoksia, kun on asiakasetuina vaikka mix4-paketti 5e ym, niin ne on satavarmasti sekaisin seuraavalla laskulla. En tiedä jaksanko ottaa projektiksi muuttaa Cmore totalin 9.90e/ asiakasetuhintaiseksi peruspalveluksi, helppoa se ei ainakaan ole.

  Ei kait se oli mikään ihme ole jos asiakaspalvelu on ruuhkautunut, kun:

  Ihan oikeasti tuolla linkissä on joku lomake, jonka perusteella DNA ottaa yhteyttä asiakkaaseen, ei voi olla noin vaikeaa tehdä yhtä muutosta, tulkaa nyt helvetti tähän päivään...
  Tai
  Palvelun irtisanominen kohdassa (minunpalvelussa), tulee teksti että irtisanoo sitä kautta kaikki kanavapaketit ja TV-kortin ym, tietenkin tekee mieli jo painaa sitä nappia, kun ei onnistu vain yhden paketin lopetus. Käsittämätöntä touhua...

  Lisäksi DNA haluaa oikein väkisin ruuhkauttaa asiakaspalvelunsa, kun mihinkään kysymyksiin ei voi vastata muuten  kuin "soita asiakaspalveluun", samasta asiasta sitten soittaa teille 1000 ihmistä, kun ei voi kertoa vaikka tänne miten joku asia on. (Silloin soitaisi enää 950 kädetöntä ihmistä, jotka ei osaa tietoa etsiä mistään.. 😀 )
 • Odottavat, että tulee kuun 20. Päivä jolloin voivat vielä laskuttaa seuraavankin kuun.
 • Taitoin just kaikki kanavapaketit 4kk tauolle(enempää ei pystyny).Siellä luki että jos ennen 20.pv laittaa ,niin ei veloiteta seuraavan kuun laskua.Saa nähä miten käy.Itsellä eräpv.28.3 laskussa.Tuleeko joku uusilasku tosta tv-kortista, kun sitä ei pysty laittaa tauolle.
 • Tuleeko uusi lasku huhtikuun kanavapaketeista jos nyt pistän Totalin tauolle ja pidän mix4 voimassa.
  Huhtikuun laskun eräpäivä on 22.3. (ihmettelen kyllä miksi etukäteen)
  Vai maksanko vain mix4 osuuden.
  Voisko joku Dna:lta vastata viim. huomisen aikana
 • Viasatista tuli muutosilmoitus tekstarilla 19,95€ 1.4.-31.5., muista ei (Mix tai Cmore). Mix ei arvon DNA? Ja miksi maksan kuitenkin tästäkin kuusta suurimman osan? En jummarra. Ja miksi kanavapakettialennusta ei huomioida. Zaatana.
 • Totalin tilaajan saan nyt samaan hintaan kaikilta urheilukanavilta leffoja, naurettava etu TOtalin tilaajalle.
 • Tiedotteessa oli myös Cmoren hinta 12.95€.
 • Onko tuosta Total paketin ”edusta” kerrottu jossain, missä, on mennyt ohi
 • Sori, mulla onkin Kulta, mutta jos tiedotteessa ja tekstiviestisdä mainittiin urheilukanaville avattavan Viasatin elokuvakanvat.
 • Korjataan nyt vielä. Elokuvakanavat avataan siis kaikillle. Huoh. 😀
 • Ei perkele tuo ei sitten koske Digitan asiakkaita, helvetin hidastelijat!:

  Tämä tiedote koskee vain DNA:n kanavapakettiasiakkaita, jotka vastaanottavat kanavia DNA:n kaapeliverkossa, laajakaistan yli DNA TV Hubilla tai DNA TV -sovelluksella.
 • " Viasat Urheilu-, Viasat Jalkapallo- ja Viasat Jääkiekko -kanavapakettien väliaikainen hinta on nykyisille tilaajille 1.4.2020 alkaen toistaiseksi 19,95 €/kk (norm. 34,95 €/kk tai 29,95 €/kk  "
  Eli jos ei leffat ja sarjat kiinnosta niin maksaa ton verran tyhjästä , no tuli tosiaan irtisanottua jo ja täytyy hankkia elämä & lopettaa tämä valittaminen 😃

 • " Ei perkele tuo ei sitten koske Digitan asiakkaita "

  EIKÖ TULE ANTENNIVERKON ASIAKKAILLE MITÄÄN KOMPENSAATIOTA

  @JJJ niin hyvin sanottu, että oli pakko lainata

  Jahka tämä revohka on ohi, täytyy hankkia kanavat muualta.
  DNA hoitaa vielä nykyisen kanavapaketti laskutuksen.
 • Eipä näköjään myöskään koske Eurosportin tilaajia :-( Ehkä ne eivät olekaan urheilukanavia.
 • Onko tuosta pakettien tauolle laittamisesta ”virallisesti” jossain mainittu tuo, että jos viim. 20pv tekee ilmoituksen, ei seuraavaa kuukautta laskuteta.
 • Se on vuosia ollut  DNA:n käytäntö Lakujen ajo on 20 pvä, muta joskus aikaisemminkin, joten se ei välttämättä aina toimi.
 • Ei voi olla syy tuo laskutuskäytäntö, saman päivämäärän sain (tuolla ylempänä annettu viesti) Vaikka Digita hoitaa laskutuksen ja laskukin tosiaan tuli sieltä jo aikaa sitten. Sitä en ymmärrä mihin se päivämäärä perustuu ja luultavasti olen saanut väärää tietoa asiakaspalvelusta tuon kanssa. Digitan sopimuksessa sanotaan näin:

  "Toistaiseksi voimassa oleva sopimus Asiakas saa irtisanoa toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen yhden (1) kuukauden irtisanomisaikaa noudattaen."
  (Mihin on muuten hävinnyt mahdollisuus lihavoida tai mutuen muokata tekstiä täältä palstalta?)

  Ton mukaan se irtisanominen menee sinne Huhtikuun loppuun nyt tehtynä, kuten moni oli saanut tietoa jossain toisessa ketjussa, eikä suinkaan Huhtikuunosalta muutos vaikuta. Voiko taas epäselvempää paskaa olla tämä touhu.

  Huomenna pakko sanoa irti kanavapaketit, jos ei tule muutosta, en rupea odottelemaan Toukokuuhun asti, jos tollasia päivämääriä kerta annetaan ja sopimukset tulee päättymään joskus kuukausien päästä mukamas.

  Eihän tämä hidas sopiminen kanavapaketeista ole DNA:n vika vaan Digitan, mutta koska olette ottaneet sen asiakaspalvelun ja laskutuksenasiakaspalvelun hoitoonne ansaitsette kaikken paskan niskaanne tästäkin asiasta.
 • Tarkoitin, että käytäntö on ollut DNA:n laskutuksissa (ainakin kaapeliverkossa), se että he ajavat laskut 20 päivä, jolloin uudemmat muutokset eivät siihen enää ehdi.
  Tässä kuussa 20 pvä on sunnuntai, joten ajanevat laskut jo 18 pvä.
  Digitan laskutuskäytännöstä en tiedä.
 • 2 Minuuttia sitten tuli uusi tiedote, joka koskee nyt myös Digitan asiakkaita:

  https://corporate.dna.fi/asiakastiedotteet?type=tukari3&id=456&scrollTo=hc1WEqJjEkTA
 • @Hanna

  "Vaihtoehtona on toki myös laittaa kanavapaketti tauolle kunnes esim. urheilusisältöjen kohtalo tarkemmin selviää. Tauolle voi siis laittaa toistaiseksi voimassa olevan kanavapakettituotteen ja helpoiten tämä onnistuu lomakkeen kautta osoitteessa https://www.dna.fi/tv-palvelun-muuttaminen. Myös muutokset kanavapaketteihin onnistuvat lomakkeella. Irtisanominen tulee kuitenkin hoitaa asiakaspalvelun kautta."

  Soitin aspaan, oli aika yksoikonen palvelija, kyselin maksukanava paketeista: laskutus ja tauotus, jankkas vaan, ehkä Digita hoitaa joskus.

  Ja tulos oli tämä:
  Ei voi laittaa antennipaketteja tauolle, ainoa keino jos ei halua tyhjästä maksaa on irtisanominen.
  Mutta jos takaisin haluaa maksaa uuden hinnan (alennukset pois) ja alkaa uusi 2 vuoden määräaika.

  ps. kaiken huipuksi yhdisti myyntipalveluun, kun kysyin teknistä apua. (Edge / ChromeCast, josta toisaalla)
  Myyntipalvelun naishenkilö oli oikein auttavainen, kiitos siitä.

 • Se miten DNA toimii yleisesti, ei välttämättä ole käytäntö kaikille. Ymmärrettävän nillittämisen sijaan täällä, tehkää henkilökohtainen kirjallinen reklamaatio.
 • Vaikka tuo kuvio on nyt selvä tuon uuden tiedotteen myötä, rupesi tämä käytäntö laskutuksen/sopimusten osalta kiinnostamaan. Jos siis 20 päivä on joku raja, niin nyt tänään (19.3) irtisanotut paketit on voimassa siis ilmeisesti 30.4 asti.

  Ja jos sanoo irti Maanantaina (23.3), Niin sitenkö irtisanominen menee muka 31.5 asti, eli sinne asti joutuu maksamaan? Kyllä se nyt vaan pitäisi olla niin että siitä päivästä kun irtisominen tapahtuu on 1kk eteenpäin (järjetön aika, mutta itsehän olen sopimuksen tehnyt, lukematta tarkemmin.) Laskutuspäivät nyt ei ole millään tavalla asiakkaan kannalta merkittäviä että niihin voisi mitenkään vedota.

  Cmorelta esim alkoi tämä alennus 16.3, mutta DNA/Digita ei osa sitä hetilaittaa voimaan, kun pitää rahastaa ensiksi täysikuukausi, toivottavasti sitten lopussakin tulee täysikuukausi lisää halvalla, mutta veikkaan että tulee kuukauden vähemmän kun muilla.

  Esimerkki oikeasta palvelusta:
  Tilaan nyt 19.3 klo:13.21 netistä Maxivisionilta kuukauden Cmoren paketin, maksan sen ja se toimii heti kun boxin käynnistää ja loppuu kuukaudenpäästä 19.4 klo:13.21 (Jos en halua maksaa enää seuraavaa kuukautta)
 • DNAlla on mun mielestä ollu käytössä perinteinen kokonaisen kalenterikuukauden irtisanomisaika aina. Eli kuun viimeiseen päivään klo 23:59 aikaa perua.
 • Niin sen pitäisikin olla. En vain tajua miksi minullekkin asiakaspalvelusta selitti tuota 20. päivän rajaa, että menee seuraavalle kuulle. Ihan käsittämätön keksintö, eikä voi olla mitään virallista toimintaa.
 • Okei, ihme sekopäitä sitte. 😂
 • Nyt kun on erikoistilanne, niin DNA voisi tehdä muutoksen MIX-pakettien kanavanvaihto mahdollisuuteen niin, että MIX pakettiin voisi Eurosporttejen tilalle vaihtaa muita kanavia ja kun tilanne normalisoituu, voisi heti vaihtaa Eurosportit takaisn. Eli luovuttaisiin kerran kuukaudessa vaihto-oikeudesta ja annettaisiin vapaasti vaitaa toistaiseksi.
 • Eikös sen muutoksen pysty ensikuulle vielä tekemään Mix paketteihin? (En ole itse koskaan muuttanut kanavia ja 5e hintaan ei paljon kiinnostakkaan, mutta), kun tämä Cmore ja Viasat alennuksetkin tulee voimaan vasta 1.4.
 • Muistaakseni olen tämän kuun muutoksen tehnyt, joten seuraava mahdollisuus on 1.4.
 • Jahas tälläinen löytyi:
  Kanavapakettien urheilusisältö ja laskutus palaavat ennalleen... ...siirrytään normaaleihin tilaushintoihin 1.7.2020 alkaen.

  https://corporate.dna.fi/asiakastiedotteet?type=tukari3&id=466&scrollTo=7rpuwouWTpQC&returnUrl=https%3A%2F%2Fcorporate.dna.fi%2Fuutishuone%3FscrollTo%3D7rpuwouWTpQC
 • Nyt köyhän kipukynnys ylitty hinnoittelun osalta. Jää formulat tilaamatta näillä hinnoilla. Ryöstöä.
 • Onko joku sitten muuttunut viimeaikoina hinnoissa?
 • En edelleenkään huomaa että hinnat olisi muuttuneet mihinkään siitä, mitä ne on parivuotta olleet. Kukaan ei varmaan olettanut että  väliaikasella 12.95€/kk voi formuloita katsoa.
 • "Entinen tilaaja" on ilmeisesti todennut normaalihinnan liian kalliiksi ja halusi sen tuoda julki.
 • Niin varmaan, mutta on tainnut jäädä monta vuotta jo tilaamatta ja nyt tuli "järkytyksenä" hinta.

  Viesti viittaa johonkin hinnan korotukseen, mutta sellaista ei kait ole tiedossa, en ole asiaa tarkistanut vieläkään, kun ei siihen vastattu.

  No samapa tuo.
 • Hintaa pudotettiin koronan takia ja nyt se palaa normaaliksi. On se kuitenkin muutos nykyiseen alennettuun hintaan.
  https://corporate.dna.fi/asiakastiedotteet?type=tukari3&id=456&scrollTo=hc1WEqJjEkTA

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.