Toimenpiteet DNA Kaupoissa koronaviruksen ehkäisemiseksi

Haluamme ehkäistä omalla toiminnallamme koronaviruksen leviämisen ja tarjota asiakkaillemme sekä työntekijöillemme mahdollisimman turvallisen ympäristön. Tämän vuoksi olemme tehneet toimenpiteitä DNA Kaupoissa.

● Esittelylaitteet on otettu pois käytöstä. Laitteita esitellään asiakkaan pyynnöstä. Jokainen testilaite puhdistetaan huolellisesti ennen ja jälkeen käsittelyn.
● Maksupäätteet ja allekirjoitustabletit puhdistetaan jokaisen käytön jälkeen.
● Vuoronumerolaitteet ja kahvipisteet on suljettu.
● Henkilökuntamme on ohjeistettu huolehtimaan omasta hygieniastaan erityisen tarkasti.
● Puhdistamme kaikkia pintoja säännöllisesti päivän aikana.

DNA Kaupat palvelevat normaalisti. Toistaiseksi käytössä on ainoastaan korttimaksu. Seuraamme ohjeistuksia jatkuvasti ja teemme lisätoimenpiteitä tarvittaessa.
DNA Ilkka palveluneuvoja Ilmoita asiaton sisältö