Korttilinkitys

Yritän linkinttää korttia tv:n kortin lukijaan, La digital cl+ (hyväksyttyyn tv hen) onnistumatta? Kysyn vaan ,että miten signaali voi olla tv hen puolet siitä (49%), kun vanhaan esille ottamaani  Finnsat digiboxiin (100) joka toimi heti ? Mielenkiintoista. Tänä päivänä ois hyvä päästä eroon johdoista sun muuta.

Kommentit

• Linkitys ei vaikuta signaalin vahvuuteen.
    Onko TVssä sama lähetin tallentunut kuin digiboksissa. Joskus voivat napata toisen lähettimen kun skannaavat taajuuksia.
    Sami S
  • Ei noi erilaitteiden omat "mittarit" ole välttämättä ollenkaan vertailukelpoisia keskenään. Jo pieni ero voimakkuudessa voi toiselle riittää 100% ja toinen ei toimi ollenkaan vaan näyttää vaikka 0%...

Jos linkität minunpalvelussa, niin antaako se jonkun virheen? Itselle tuli esim. joku "kortti on jo linkitetty"-virhe, kun se oli toisessa tilisssä ollut.

Toki DNA varmaan vastaa jos tällähetkellä linkitys ei onnistu tuotakautta kun esim. kanavien tilauskaan ei taida vieläkään toimia antennitalouteen ainakaan nettisivuilta...
    JJJ
  • Mitäpä tota enää fundeeraamaan 😀 Toimaa ny ainakin tossa digiboxissa ton 6kk . Kiitos vastauksista anyway. Oli vaa kallis  69€ toi kortin lukija jos se vika siinä ja tosiaan näytti sitä 49% signaalii kanavissa. Löys digiboxista ylläri sisältööki, mitä sinne unohtunu 😀  Ihan jees.
    Jamppa
  • Ja tosiaa siinä tuli se ilmotus että kortti on jo linkitetty ja kanavalla lukee että pääsy evätty (4)
    Jamppa
  • Digiboxis oma lukija ja teeveeseen toi la digital / kaapelitalous.
    Jamppa
  • Ja olet ilmoittanut la digital koodin dnalle.
    Tämä jälkeen voi mennä 12-24 tuntia että linkitys toimii ja kortti avaa kanavat.
    Sami S
  • Keskiviikosta asti on linkittäny
    Jamppa
  • Jos linkityksessä on kestänyt yli 24 tuntia, pyytäisin sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluun soittamalla p.044 144 044 (ma-pe klo 8-18, la 9-16:30) tai puhelimen sovelluskaupasta löytyvän Oma DNA -sovelluksen chatin kautta.