Siirry uusimpaan kommenttiin

Korvaako DNA kaapeli-tv:n tulevaisuudessa IPTV:llä ja Hubilla?

Tällainen tulee mieleen kun laajakaistoihin panostetaan mm. poistamalla radiokanavat kaapeli-tv verkosta, poistetaanko tulevaisuudessa myös tv-kanavat ja jäljelle jää pelkkä kaapelilaajakaista, tv-kanavat Dna ilmeisesti jakaisi IPTV:llä kun sen saa lähes jokapuolelle?
Jari Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Kyllä kaapeli-tv säilyy pitkään.

  Dna:lla kai on vielä dvb-t lähetykset kaapelissa toki ei niin montaa kanavaa kuin antennilla. Onhan se aika poistella ominaisuuksia kun kerta isoimmat kilpailijat sillä alotti.
  Harmiksi pienimmät ottaa aina mallia E:llä alkavasta kilpailijasta ja kaikki huononee ja kallistuu.

  Jossain vaiheessa tulee kaapeli ja antenni-tv tarjonta vähenemään ja ehkä loppumaan ja kaikki menee nettiin. Veikkaukseni ainakin 20 vuotta, kun 80% löytyy kiinteä yhteys kotoa. 

  Sami
 • "Harmiksi pienimmät ottaa aina mallia E:llä alkavasta kilpailijasta ja kaikki huononee ja kallistuu."

  Ei Elisalla ainakaan ole huonontunut ja kallistunut, pikemminkin toisinpäin. Esim. Elisan MIX L-kanavapaketti sisältää perusmuodossaan noin reilu 30 kanavaa kun taas DNA L sisältää reilu 20 kanavaa ja hinta noissa paketeissa on kuitenkin sama. Lisäksi Elisa välittää ja tulee jatkossakin välittämään ktv:ssa myös radiokanavat, mitä taas DNA ei jatkossa enää tee. Eli se on ikävä kyllä DNA jolla palvelu huononee ja hinta pysyy samana silti.
  Jari
 • Onko tuosta radiokanavien välittämisen päättymisestä DNA:n kaapeli-tv-verkossa tullut uutta tietoa?

  Paras olisi tietysti kiinteistön oma ula-antenni tai muunlainen ratkaisu joka mahdollistaisi mahdollisimman laajan radiokanava tarjonnan. Joissain kohteissa radiokanavien häiriötön vastaanotto vaatii kytkennän talon antenniverkkoon.

  Ei välttämättä ole hyvä jos kaikki rakennetaan vain netin varaan, jos joskus tulee joku yllättävä tilanne joka kaataa netin niin aina useampi toiminto pysähtyy joka on inttertin varassa. Siksi olisi hyvä että, perinteiset tv-ja radiojakelu verkot säilytettäisiin.
  Tanema
 • Kaapelitelevisioliitäntä nostaa asunnon arvoa.
  kahtiajakoviallinen

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.