Korvaako DNA tämän?

Moikka,

Tiputin vahingossa mun S10+ puhelimen polven korkuudelta paksulle karvamatolle ja näytön yläosaan etukameran kohdalle tuli särö, mielestäni tämä on melkein 1700e puhelimelta ala-arvoista ja näytön ei pitäisi mennä säröille 30cm pudotuksesta paksulle karvamatolle. Nyt tuntuu olevan puhelimessa suunnitteluvirhe jos näyttö on näin herkkä.

Kommentit

• Puhelimessa taitaa muutakin vikaa olla koska puhelin kadottaa 4G verkon monta kertaa tunnissa ihan sama missä paikassa olen.

Ottaisin mieluusti uuden laitteen tilalle.
    Toni
  • Takuu ei korvaa pudotuksia.

Jos sinulla on puhelin- tai kotivakuutus voit saada korvauksia mahdollisesti sieltä.

Ei kannata ostaa tuhansien puhelimia tämän takia. Vahinkotapauksessa, voi sattua vaikka käyttöpäivänä, huomattavasti vähemmän raastavaa nähdä 199 euron puhelimen putoavan verrattuna 1,099 euron puhelimen pudotukseen.

Noin 200 euron pouhelimella tekee kuitenkin lähes samat asiat...
    Asiakas 1M
  • Hei Toni!

Takuu ei tosiaan korvaa kosmeettisiavikoja kuten näyttöön tulleita säröjä. Jos 4G-yhteys tuntuu usein hukkuvan niin ongelma voi olla toki myös liittymän puolella. Tämän vuoksi olisi liittymän toimivuus hyvä testata jollain toisella puhelimella jos vain mahdollista. Mikäli liittymäsi on DNA:n niin asiakaspalvelusta käsin saadaan ongelmaa selvitettyä tarkemmin. Puhelimen toimittaminen huoltoon taas onnistuu tarvittaessa DNA Kaupan kautta.

Asiakaspalvelu 044 144 044
    ma-pe klo 8-18
    la klo 9-16.30
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Mitä kalliimpi puhelin sen heikompaa laatua.
    Kalliisiin puhelimiin pitäis laittaa merkintä.
    Laitetta ei saa käyttää.Laitteessa rikkoontumisen vaara:D
    Tombstone
  • Enkä muutenkaan ymmärrä MIKSI pitäisi ostaa yli 999 euron matkapuhelimia. Silloin kun ostaa ökytaloja ja -puhelimia, luulisi olevan vakuutukset kunnossa jo ennen hankintaa. Ja tosiaan 199 eurolla saa alesta ihan käypää luuria.
    Asiakas 1M
  • 150€ luurilla olen itse hyvin pärjännyt.
    On lattiallekkin pudonnut ja porraskäytävään,eikä naarmuakaan ole tullut,
    eikä muutakaan vikaa.

Ei ole mitään tarvista pullistella 1000 <--> 1700€ kapulalla.
    Se on joillakin tapana,että pitää saada näyttää,että on tälläinen kallis lelu.
    Jotkut ostaa 30 000€ rolexin toiset tyytyy satasen aikarautaan.
    Joillakin pitää olla mersu,toiset tyytyy riisipussiin.

Tosiaankin jos ostaa kalliin laitteen,niin vakuutukset kuntoon samalla.
    jälkeenpäin on turhaa rypistellä,kun on vetelät housuissa.
    No jokainen tunkee rahansa,mihinkä haluaa.

Jos laite putoaa pehmeän maton päälle muutamankymmenen sentin korkeudelta,niin silloin on laitteen valmistajan päätä vaadittava vadille.
    Tälläisissä laitteissa ei hinta & laatu kohtaa.
    Heikko laatu ja kallis hinta,ei ole hyvä yhdistelmä.

Tombstone
  • Tuossa on voinut käydä niin, että onkin karvamaton sisältä mennyt karvojen välistä ja osunutkin suoraan lattiaan.

Lisäksi 4G-verkon katoaminen voi jotua siitä, että osa puhelimen antenneista on sen yläosassa. Nyt tiputuksen yhteydessä kyseiset antennit ovat saattaneet vaurioitua ja siten yhteys voi temppuilla.
    Purnipsi