Koska DNA:n hoasnet alkoi?

Voinko tarkistaa jostain milloin DNA vaihtui palveluntarjoajaksi hoas-asusonnossani?

Kommentit

• 2020 tammikuussa, tarkkaa päivää et saa koskaan tietoosi.
    ebinwrz
  • Hei JK, taloilla on ollut eri kytkentäaikoja ja tiedon saa käytännössä vanhasta tiedotteesta joka on lähetetty asukkaille. Voimme asiakaspalvelusta auttaa tämän kanssa tarkemmin ja samoin myös ongelman kanssa johon tarvitset kyseistä tietoa.

Pyytäisinkin sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluun soittamalla p.044 144 044 (ma-pe klo 8-18, la 9-16:30) tai puhelimen sovelluskaupasta löytyvän Oma DNA -sovelluksen viestien kautta.