Koti 5g ip-numeron vaihtuminen

Miksi koti 5g liittymän ip-avaruus muuttui 176.93.xx.xx avaruudesta 178.55.xx.xx avaruuteen ? Onko tämä varattu koti 5g liittymille (taattu nopeus) vai onko Huawein ulkopurkki pudonnut yleiseen kännykkä 5g ip-avaruuteen ? Myös up/down nopeudessa ilmeni pudotus siirron jälkeen. Miten on koti 5g ip-numeron julkisuus eli mahdollisuus sisäverkon käyttöön ulkopuolelta.