Kotijakamossa ei ilmeisesti DNA:n yhteyttä

Hei, olen vaihtamassa nettiliittymää Telialta DNA:lle (Molemmat hetken päällekkäin voimassa). Kerrostalossa kotijakamoon (A- ja B-paikat jakamossa) tulee ilmeisesti kahdelta palveluntarjoajalta yhteys mutta kumpikaan näistä ei näytä olevan DNA:n. Taloyhtiössä siis DNA:n taloyhtiölaajakaista josta ensiksi aktivoin ilmaisen perusnopeuden ja tämän jälkeen korotin hieman tehokkaammaksi. Aiemmin käytössä olleessa nousussa tottakai Telian yhteys vielä pelittää ja oletinkin että toisesta paikasta saisi taloyhtiölaajakaistan pelittämään mutta pienen selvittelyn jälkeen reititin hakee tuosta noususta automaattisesti Elisaan viittaavat DNS-palvelimet (DNS servers 195.197.54.100 212.54.0.3).

Mahtaakohan tuolle olla mitään itse tehtävissä vai voiko olla että joku joskus ottanut Elisalta nettiyhteyden ja tästä syystä taloyhtiölaajakaistaa ei tunnu olevan käytettävissä? Tuo ilmainen perusnopeus on aktivoitu jo viime vuoden puolella varalle mutta en äkkiseltään muista onkohan sen toimintaa aiemmin testattu.

Kommentit

• Hei Oskari! Olisitko tilanteen tarkistamiseksi yhteydessä asiakaspalveluumme, kiitos!

Voit soittaa 044 144 044 (ma-pe 8-18, la 9-16.30) tai lähettää viestin Oma DNA -sovelluksen viestipalvelun kautta.