Kotimokkkulan B818 valot ovat sammuksissa

Kotimokkulassa B818 nyt toinen aamu viikon sisällä, kun kaikki valot sammuksissa,
mutta netti kuitenkin toimii.
Valot palautuivat itsestään noin puolin tunnin sisällä.
Onko laite hajoamassa?

Kotimokkula B818 on otettu käyttöön joulukuussa 2020, ja maksan siitä kk-maksua vielä puoli vuotta. Vaihdetaanko laite uuteen?
KSR

Kommentit

• OLIsiko asetuksissa jokin kohta, josta olet ne sammuttanut?
    PW
  • Tänä aamuna (17.5.2022) mokkulan valot taas sammuksissa, mutta netti toimii.
    Mokkulan asetuksiin ei ole koskettu.

KSR
  • Itsellä ainakin laite sammuttaa merkkivalot yön ajaksi. 00:00-06:00. Olisiko mahdollisesti tuosta kyse ?
    Jussi Laaksonen
  • Kiitos tiedosta; tästä saattaa olla kyse, sillä olen herännyt muutamina päivinä normaalia aikasemmin 😏.
    KSR
  • Eipä mitään. Itsekkin tuota yhdessä vaiheessa ihmettelin. Mutta noita voi säätää laitteen asetusten kautta. Järjestelmä-Järjestelmän asetukset ja merkkivalo.
    Jussi Laaksonen
  • Jep, siellähän tuo merkkivalojen sammutettuna oleva ajanjakso oli asetettuna.
    Kiitos ohjeesta 🌹.
    KSR