Kotimokkula

Hei! Mokkulamme 4g+ Wlan MF286 on toiminut vaihtelevan huonosti jo jonkin aikaa ja nyt se ei päästä enää edes päivittämään itseään koodilla 192.168.1.1
Tuon koodin kautta ei pääse edes mokkulaan asetuksiin enää. Olemme ihmetelleet jo jonkin aikaa että miksi valvontakameramme ei toimi tuon em. mokkulan kautta ja kamerakin kävi huollossa ja siitä ei löytynyt vikaa. Ei toiminut johdolla eikä wlanin kautta.
Mistähän moinen voisi johtua?
Yst. terv. Risto
Risto Granö Ilmoita asiaton sisältö