Kotimokkula MF 286 Akku

Milloin saapuu myyntiin Kotimokkula MF 286 Akku ? ( Luvattu myynnin alkavan viikko 46. Nyt viikko 48 )

Kommentit

• Hei!

Laitoin tästä tiedustelua eteenpäin ja vastaillaan tänne heti kun saadaan tarkempaa tietoa.

DNA Hanna palveluneuvoja
  • Akkujen toimituksessa on ollut ongelmia jonka vuoksi nämä ovat tulossa myyntiin vasta viikolla 50, pahoittelut viivästyksen mahdollisesti aiheuttamasta harmista!

DNA Hanna palveluneuvoja
  • Näyttääpä olevan toimitusvaikeuksia.
    Kyllähän se aiheuttaa harmia,
    jos laitteen akku on finaalissa,eikä uudesta akusta ole tietoakaan.

https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/akku-4/

• Viikko 50 vetelee viimeisiään, mutta Kotimokkula MF 286 akkua ei ole

vieläkään myynnissä verkkokaupassa ?

• Oletkon kysellyt muilta operaattoreilta,löytyiskö heiltä.
    Sonera & Elisa myyvät samaa laitetta.Löytyiskö heiltä.

Sitten verkkokauppa.com.
    Gigantti ja Power liikkeet.

• Elisa myy laitetta akulla varustettuna, joten juuri myyntiin tullut( Marraskuussa )
    laite ei lisäakkua kaipaa. ( Operaattori kilpailian asiakkaat hankkikoot akut omiin
    laitteisiinsa mistä saavat, tai siirtykööt Elisan asiakkaaksi 😀 Soneran

verkkokaupasta ei kyseitä laitetta löydy. Näitä akkuja ei muista verkkokaupoista saa.
    Ainoastaan tilaamalla: noina.net tai akkukauppa.com. Tavara saapuu sitten 2 - 4 viikon
    päästä. ( Akkukauppaan on tulossa n. 10 päivän sisällä 2kpl kyseistä akkua ) Laitoin oman
    tilauksen sisään Akkukauppaan joten ehkä akku saadaan jo tämän vuoden

puolella 😀

• Jo on vaikeimman kaavan mukaan homma tehty.
    Laitetta myydään,mutta kun akku kyrvähtää,
    niin uutta ei sitten ole saatavana,
    kun 3,men kuukauden odottelun jälkeen,jos silloinkaan.
    Tämähän on sitä asiakaspalvelua.
    Osta paskaa,saat 6 kk kaupanpäälle.

• MF286 lisävarusteakun saa DNA Kaupoista tai Netistä: https://kauppa4.dna.fi/DNA-Open/Lis%C3%A4laitte...

Olli Kehityspäällikkö