Kotimokkula MF286 ja UltraVNC

Mitenkähän MF286:n läpi saisi etähallinnan (UltraVNC) toimimaan? Nyt ainakin torppaa mokkulaan. upnp on päällä, dmz pois päältä. Laitoin vielä MAC-IP-sidoksenkin serverikoneeseen + port forwardin porteille 5800 - 5900, vaan ei mene läpi. Kun clientin laittaa yhteen MF286:n porttiin ja serverin toiseen, pelittää hienosti, eli koneista se ei ole kiinni ja LAN-puolella pelaa.