Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

Kotimokkula MF286 ulkoiset antennit?

Vanhassa sierra wireless mokkulassa oli ulkoiset magneetti antennit 2kpl ilman väli adaptereita. Millä adapterilla saan nämä antennit toimimaan nykyisessä kotimokkula MF286?

Kommentit

 • Moikka Jani!

  MF286 käyttää SMA liitäntää eli antennin omaa kaapelia, käytännössä siis tuosta otetaan kaikki adapterit pois välistä jos vain antennissa on SMA liitäntä. Liitäntä on sama kuin Sierran mokkulan kotiaseman kanssa. Suoraan Sierran mokkulaan kytkettäessä liitäntä on TS9 adapterin kanssa.
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Näissä antenneissa ei ole SMA liitäntää eikä väli adaptereita vaan suoraan liitäntä TS9 joka sopii suoraan ilman väliadaptereita sierra mokkulaan. Tarvin siis väliadapterin TS9 antenni liitännän ja nykyisen mokkulan MF286 liitännän SMA välille. Saako adaptereita tilattua dna:lta? Nämä minun antennit on ilmeisesti vanhempia kuin nykyiset myynissä olevat?
 • Meillä ei valitettavasti ole näitä adaptereita myynnissä, joten asiaa olisi syytä tiedustella alan liikkeistä. SMA - TS9 adaptereita luulisi kuitenkin olevan
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Jos antennissa on TS9 liitin niin millä nimellä vastakappale? TS9-SMA liittimiä oon nähny ja niissä näyttää olevan sama pää kuin antennissa?
 • Näyttää ainakin olevan tuolla ebayssa noita adaptereita TS9 Female - SMA Male.
  En tosin löytänyt yhtään Suomen kaupoista.
  https://www.ebay.com/itm/New-SMA-male-plug-to-TS9-female-jack-adapter-RF-Antenna-Coax-Cable-10in-RG174-/302319328837
 • Tarvis olla SMA female? Suomen kaupoista oon kans koittanu ettiä. Ensin tarvi sierra mokkula vaihtaa ku lakkas toimimasta ja ny tarvis antennitkin vaihtaa kun ei liitännät sovi 😃
 • Minusta MF286:ssa on naaras SMA. Jos antennissa on TS9 uros, väliin tarvitsee johdon tai adapterin SMA uros - TS9 naaras?
  https://www.fts-hennig.de/antennenkabel/adapter/adapter-ts9-fm-sma-m.html
 • Minua ovat forumeilla aina ärsyttäneet kommentoijat, jotka kyseenalaistavat kysyjän lähtökohdat, ja nyt syyllistyn itse samaan. Magneettikiinnitteiset TS9-liitäntäiset antennit eivät kuullosta kovin tehokkailta. Jos kyse ei ole eristävän metalliseinän ohittamisesta, niistä ei suurella todennäköisyydellä ole mitään hyötyä, varsinkin kun MF286:ssa on kohtuullisen tehokkaat sisäiset antennit eikä se hyödynnä ulkoisia antenneja optimaalisella tavalla.
 • Sierra mokkulan signaali oli antenneilla parempi kuin tässä MF286 ilman antenneja.
  Sierra signaali voimakkuus 70-80 dBm RSRQ n.5dB
  MF286 signaali voimakkuus 90-100 dBm RSRQ 13-15dB
  Joten automaattisesti ajattelin että jos saisin antennit kytkettyä tähän MF286 niin signaalikin paranis? 😃

 • Perun puheeni, noilla arvoilla antennia ilmiselvästi kaivataan.

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.