Kotimokkula pätkii jatkuvasti

Otin käyttöön kyseisen mokkulan "dna kotimokkula 5g wifi h122", mutta heti käyttöönotosta lähtien yhteys pätkinyt langallisena että langattomana, esimerkiksi pelatessa ja kaikessa muussa kun internetin selaamisessa. Osaako joku viisaampi kertoa missä mahtaa olla vika?

Kommentit

• Hei Miro!

Tästä kannattaa olla suoraan yhteydessä asiakaspalvelumme vikapäivystykseen maksuttomassa numerossa 0800 300 500 jossa yhteyttä päästään tutkimaan kaikkein parhaimmin.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Jatketaan hieman samasta aiheesta.
    Samsung tabletti,jossa on Dna liittymä ( Sim-Kortti )
    Alkanut pätkimään,yhteydet katoaa.

Saa taas aloittaa kaiken alusta.Varsinkin kun lukee jotakin verkkolehteä,
    niin menee poikki kesken lukemisen,niin on avattava yhteydet uudelleen.
    Alkaa pikkuhiljaa %¤(&/%#& koko homma.
    BQ24