Kotimokkulan 5G WiFi H112 (a.k.a. Huawei H112-370) päivitys ohjelmistoversioon 10.0.5.7 H351SP2C6201

Milloin jaossa DNA:n verkossa? Toisella kilpailijalla jo jaossa ja toinenkin kertonut että tällä tai ensi viikolla jaossa.
Ari Lahtinen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Jaa-a, eipä ole kukaan DNA:n palveluneuvoja tähän asiaan tarttunut. Pitänee kysellä asiaa suoraa Huaweilta vaikka aika moista tuulimyllyjä vastaan taistelua tuo tulee olemaan. Huaweita kun tiedän vielä vähemmän kiinnostavan yksytyishenkilöden ongelmat heidän tuotteiden kanssa.
    Ari
  • Niinhän siinä kävi kuin ounastelin eli Huawei siirsin pallon omalle operaattorille. Roikotetaan nyt sitten tätä kysymystä edelleen - jos vaikka joku DNA:lta uskaltaisi vastata...
    Ari