Kovalevylle tallentaminen

Eli kaikessa yksin kertaisuudessaan tahtoisin tietää miten saan tallennettua kovalevylle?. Jostain syystä tallentaa automaattisesti verkkotallennus tilaan.

Kommentit

• DNA TV tallentaa vain pilveen. Kiintolevylle sieltä ei voi tallentaa.
  • @Juuso millä laitteella teet tallennuksia?

Jos käytät/puhelinta eli DNA TV -sovellusta niin sillä tallennukset menee verkkoon eli verkkotallenteiksi.

Jos sinulla DNA TV-hubi ja kovalevy niin sillä voi tallentaa ohjelmat kovalevylle.
    DNA Henri
  • Okei koitetaas uusiks kiitos
  • Siis ei en pysty tallentaan millään muulla kun puhelimella... ei oo minkään ohjelman päällä kohtaa et tallenna tai muuta. Kaukkarista kun yritän painaa punasta rec nappia niin ei ilmota mitään tallentamisesta.
    Ps. On hubit ja kovot
  • Juuso: Voit tallentaa Hubin kanavanvalitsijan kautta vastaanottamiasi ohjelmia kiintolevylle ja alle 630 olevia IP-kanavia, mutta vain hubiin liitetylle DNA:n kiintolevylle.
    Hubin DNA-sovellutuksella et pysty asettamaan tallennuksia. DNA TV:ssä asetetut tallenteet menevät verkkotallennuksiksi.
  • Antennikaapeli pitää tietenkin olla liitetty hubiin ja kanavat viritetty, jotta sitä kautta tallennus onnistuisi.
  • Ihan sama vika kuin Juusolla. Ei vaan pysty tallentamaan sille mukana tulleelle kovalevylle eikä edes ajansiirto toimi vaikka se on ns. päällä. Pari päivää ihmetelty eikä vaan toimi.
  • Kaikki pitäs olla kunnos mut siis en vaan saa kaukkarilla alotettua tallennusta
  • Onhan se kovalevy alustettu ja jos on, kannattaa kokeilla vaikka monta kertaa uudestaan.
  • Miten pyyhin kovalevyltä jo katsotut ohjelmat.?

• Hei Jukka,

Kovalevytallenteen poistaminen hubilla onnistuu menu-valikon kautta valitsemalla verkkotallenteista tallenteen jonka haluat poistaa, tämän jäkeen paina nuolinäppäimistä oikealle ja saat vaihtoehdoksi tallenteen poistamisen.
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • minulla on dna hubi,miksi digiboxin valo kokoajan vilkkuu?
  • Vilkkuu jos ei ole verkossa. Näkyvätkö nettitallennukset?
    Uusimman päivytyksen myötä taisi tulla taas uusi "ominaisuus" eli kadottaa netin . Ei auta muu kuin johtosulkeiset, eli virtajohto irti hubista ja odottele vähintään 30 sekuntia ennenkuin laitat uudelleen paikalleen. Pitäisi ongelma tällä tapaa selvitä.
  • Minulla dna tv ja hubi, tallenus onnistuu
    Mutta miten voin tallentaa ipad kovalevylle jotta voi katdoa matkoilla ym.
    Tarjoaa vain verkkotallennusta.
  • Ei voi tallentaa hubilla, kun sen omalle (lisävarusteena myytävälle) kovolle.
  • Hei!

Onnistuuko Hubilla ohjelman tallnnus kovalevylle siten että voin aloittaa ohjelman katsomisen ennen sen loppumisen, eli voinko katsoa käynnissä olevaa tallennusta? Vanhalla DNA:n digiboksilla tämä onnistui.
    Jari
  • Kyllä onnistuu
    Sami S
  • Miten tallennan Adulttv:tä kun ohjelmaopas näyttää alkavan klo 00.00 ja ei ole loppua?
    Timppa
  • Hyvin onnistuu AduldTv:n tallennus kovalevylle se tallentaa koko päivän! Vaikka ei ole ohjelmaa kuin 23-03 ajalla.
    Timppa
  • Sitä kokopäivän tallennetta ei vaan välttämättä pysty katsomaan ollenkaan, vai kokeilitko?
    JJJ
  • En ole kokeillut vielä sen verran uusi tuttavuus tuo kovalevy on, eilen laitoin ohjelmaoppaasta 69 kanavan jatkuvalle tallennukselle, mutta tänään oli koko kovalevy kadonnut. Käytin virran pois ja alkoi sen jälkeen tallentamaan kanavaa. Käsittämätöntä ettei hubissa ole aika ajastus mahdollisuutta.
    Timppa
  • Jos ohjelma opas olisi kunnossa tallennus  varmaan onnistuisi oikein. Eurosportin ohjelma opaskin on mitä sattuu.
    Timppa