KTV-häiriäitä

Oulussa on kuva palikoitunut ja ääni katkeillut satunnaisesti, mutta useamman kerran päivässä aamulla ja illalla tämän viikon aikana ainakin TV1:llä.

Kommentit

• Samaa vikaa havaittu. Liekö itekseen korjautunut kun ei ainakaan tänään ole kohalle sattunut
    A-P
  • Hei Esa,

Toimivatko muut kanavat häiriöittä? Kauanko ongelmia TV1 kanavan kanssa on esiintynyt?
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Pääkaupunkiseudulla YLE:n kanavien laatu on todella huono, jos niitä katsoo DVB-T lähetyksestä. Ainostaa FOX:n ja toimimattoman Aito Harju & Pöntisen tasot ovat 100  % - joskus jotkut muutkin, mutta YLE aina huono.
    PW
  • Hei Hanna-Mari,
    Katsomme enimmäkseen TV1:tä ja häiriöitä on useamman kerran tunnissa, joten sen kohdalla ilmiö on havaittu.  Muiden kanavien osalta palaan asiaan, jos niilläkin on katkoksia.
    Esa H.
  • Soita vikapäivystykseen 0800300500 (24/7).
    PW
  • Hei PW,
    Olen kuullut monen sanovan, että ohjeena on tarkistaa TV:n asetuksia, ostaa uusi antennikaapeli, jne.  Vastaavia tilanteita on ollut aiemminkin, joten ensin kuulostelen muiden käyttäjien ääntä.
    Esa H.
  • Antennikaapelin irroittaminen molemmista päistä ja kytkeminen uudestaan saattaa auttaa. Jos ei auta, antennikaapelin vaihto saattaa auttaa.
    TV1 on kaapelissa taajuudella 274 MHz ja HD versio taajuudella 290 MHz, joten tuon ei pitäisi olla ongelma, joten jos ym. toimet eivät auta, vian luulisi olevan jakoverkossa, jonka DNA korjaa, kun heille siitä ilmoittaa.
    PW
  • Kaapeli-TV:ssä ei aina riitä kaapelien vaihto. Usein mysö tämä purkki kaipaa uusimista:

A-P
  • Joo tuo jakaja ainakin kannataa uusia laadukkaanpaan ja kaapelit uusin ja suojasin liitokset kunnollisella teipillä, nyt on häiriöt ollut aika vähissä... Kaverilla on vahvistin tuossa kokoonpanossa kun tuo jakaja vaimentaa signaalia näin saadaan paremmat tasot tuo jakaja heikentää yllättävän paljon...
    miccikisu
  • Lieneekö jotain jossain korjattu, kun on jo kolmas ilta ilman häiriöitä.
    Esa H.